ΠΑΡΤΙ ΜΕ ΠΑΡΑΝΟΜΙΕΣ ΣΕ ΣΚΑΦΗ ΠΟΥ ΠΡΟΣΟΡΜΙΖΟΝΤΑΙ ΣΤΗ ΒΛΥΧΑΔΑ

DRONES ΣΤΗΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΔΙΩΞΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ ΕΓΚΛΗΜΑΤΟΣ

  Αντιγράφω από το TheToc.gr (συνάδελφοι το λινκ, είναι ενεργό, δεν ιδιοποιούμαι τη δουλειά σας) και ξεκαρδίζομαι στα γέλια. Έλα συμβαίνουν αυτά επί κυρ-Ηλία; (και ναι ξέρω τη δικαιολογία του, το Λιμεναρχείο πταίει, υποστελέχωση των υπηρεσιών και η εκθαμβωτική φωταύγεια τις μεσημβρινές ώρες).  Του αδέκαστου ελεγκτή της νομιμότητας. Διαβάστε υπεύθυνα:

Για πρώτη φορά στην  δίωξη του οικονομικού εγκλήματος και της φοροδιαφυγής υπήρχε εντοπισμός και παρακολούθηση από drones, που κατέγραφε όλους τους πλόες των τουριστικών σκαφών στη Σαντορίνη.

Στην επιχείρηση που διήρκεσε όλη μέρα, σε 9 τουριστικά σκάφη που ελέχθησαν βρέθηκαν και στα 9 να έχουν 145 συνολικά παραβάσεις για μη έκδοση αποδείξεων, συνολική αξίας 25.000 ευρώ, σε τουρίστες που έκαναν κρουαζιέρα στην καλντέρα της Οίας, καθώς και για μη χρήση φορολογικών ταμειακών μηχανών.

Επίσης εντοπίστηκαν πολλές παραβάσεις ναυτικού δικαίου, όπως εικονικές ναυλώσεις. Η επιχείρηση της ΑΑΔΕ έγινε σε άριστη συνεργασία με τη λιμενική υπηρεσία της Σαντορίνης. Tα drones εγκλώβισαν τους ιδιοκτήτες σκαφών, οι οποίοι επιχείρησαν να φύγουν μόλις αντιλήφθηκαν τον έλεγχο. Όταν είδαν, όμως, τα drones, έδεσαν πάλι στο λιμάνι”.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *