ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΕ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΗΣ ΣΤΟ FINAL-4 ΚΥΚΛΑΔΩΝ Η Κ-16 ΤΟΥ ΠΑΝΘΗΡΑΪΚΟΥ

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΟΥ ΔΑΠΠΟΣ
  “Ολοκληρώθηκε αυτή την εβδομάδα το πρωτάθλημα Κ16 της ΕΠΣ Κυκλάδων για την ποδοσφαιρική περίοδο 2022-2023, μέσω του final-4 που πραγματοποιήθηκε στο νησί της Μυκόνου.
Στους δυο αγώνες που έδωσε η ομάδα μας, δεν κατάφερε να παρουσιάσει το καλό της πρόσωπο με αποτέλεσμα να ηττηθεί στον ημιτελικό από τους Κανονιέρηδες Σύρου με 6-2, καθώς και από τον ΑΟ Πάρου με 3-0 στον μικρό τελικό της διοργάνωσης.
  Ωστόσο, παρά τα ανεπιτυχή αποτελέσματα, αξίζουν πολλά συγχαρητήρια στα παιδιά που στελέχωσαν το τμήμα της Κ16 καθώς και τον προπονητή της ομάδας μας κ. Δημήτρη Κρεμμύδα, για την πολύ μεγάλη προσπάθεια που κατέβαλαν καθ´ όλη τη διάρκεια της φετινής χρονιάς, η οποία είχε ως αποτέλεσμα η ομάδα μας να καταταγεί στην 4η θέση.
  Την αποστολή του Πανθηραϊκού που συμμετείχε στο final-4 της Μυκόνου αποτέλεσαν οι: Ζαμπέλης, Καβαλλάρης, Καραγιάννης, Καραμολέγκος, Λιγνός, Μalushi, Μαρτίδης, Μέμα, Μέση, Μοσχάτος, Murjikneli, Μπούζι, Παναγιώτου Δ., Παναγιώτου Π., Παπαβασιλείου,Παπαϊωάννου, Σέχου, Σκοπελίτης, Τσάνο, Φύτρος και Χαϊνταράι.
  Το Διοικητικό Συμβούλιο της ομάδας μας ευχαριστεί θερμά τον κ. Κατσικαλάκη Σπύρο από την Α.Ε Μυκόνου για όλες τις διευκολύνσεις που παρείχε στην αποστολή μας. Παράλληλα, συγχαίρουμε όλα τα σωματεία που έλαβαν μέρος στον φετινό πρωτάθλημα Κ16 της ΕΠΣΚ και ιδιαίτερα τους ΑΟ Πάρου(3η θέση) Κανονιέρηδες Σύρου (2η θέση) και φυσικά την ΑΕ Μυκόνου για την κατάκτηση του τίτλου”.
ΤΑ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΤΟΥ Β. ΑΛΑΦΟΥΖΟΥ

  “Ο Πρόεδρος του Δ.Α.Π.Π.Ο.Σ κ. Αλαφούζος Βασίλης και το Δ.Σ του Οργανισμού συγχαίρουν τους αθλητές του Πανθηραϊκού για την παρουσία τους στο Final 4 του πρωταθλήματος Κ.16 Hausbrandt που διεξήχθη 2-3 Ιουνίου 2023 στη Μύκονο.

Το σύνολο του κ. Κρεμμύδα Δημήτρη επιβραβεύθηκε με τη συμμετοχή του στην τελική φάση του πρωταθλήματος και κατέκτησε την τέταρτη θέση, καθώς δεν κατάφερε να ξεπεράσει τα εμπόδια των Κανονιέρηδων Σύρου και του Α.Ο Πάρου σε ημιτελικό και μικρό τελικό αντίστοιχα.

Συγχαρητήρια επίσης αξίζουν και στη Διοίκηση της ομάδας που καθ’ όλη τη διάρκεια της σεζόν βρίσκεται στο πλευρό όλων των αθλητών του συλλόγου.

Ευχόμαστε καλή ξεκούραση στα παιδιά και καλή επιτυχία στην Κ.14 που ετοιμάζει τις «αποσκευές» της για το Final 4 της Σύρου”.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *