Ο Α.Ο. Θήρας υποδέχεται το καλοκαίρι με ένα 4ήμερο τουρνουά των ακαδημιών του

 

 

 

“Ο Α.Ο. Θήρας αποχαιρετά το χειμώνα και υποδέχεται το καλοκαίρι με ένα τετραήμερο τουρνουά μεταξύ των ομάδων των ακαδημιών του, γεμάτο με πολύ παιχνίδι, πολύ γέλιο και πολύ χαρά για τα παιδιά των ακαδημιών μας!

Συγκεκριμένα οι αγώνες μεταξύ των αθλητριών των ομάδων των ακαδημιών μας θα πραγματοποιηθούν το τετραήμερο 10 – 14 Ιουνίου, τις ακόλουθες ώρες :

Σάββατο 10/6 10. – 12.00
Δευτέρα 12/6 16.30 – 19.30
Τρίτη 13/6 17.00 – 20.00
Τετάρτη 14/6 19.00 – 21.00

Για μία ακόμη φορά είμαστε στην πολύ ευχάριστη θέση να ολοκληρώνουμε μια ακόμη αθλητική χρονιά που μας πρόσφερε, επιτυχίες, συγκινήσεις και χαρά και γέμισε με αισιοδοξία τις προσπάθειές μας για την υποστήριξη του βόλεϊ, και συγκεκριμένα του νεανικού στο νησί μας.

Για μια ακόμη χρονιά παρά τις αντιξοότητες  της νησιωτικότητας, οι αθλήτριες των ακαδημιών της ομάδας μας έδωσαν με αξιώσεις το παρόν σε όλες τις διοργανώσεις στις οποίες κληθήκαμε να συμμετάσχουμε, αποδεικνύοντας το υψηλό αθλητικό και αγωνιστικό επίπεδο της ομάδας μας, για το οποίο είμαστε περήφανοι.

Λίγο πριν την ολοκλήρωση της φετινής αθλητικής χρονιάς, θέλουμε να συγχαρούμε όλες τις αθλήτριες των ακαδημιών μας για την συνέπειά τους και τις οικογένειές τους για  την άψογη υποστήριξη και συνεργασία”.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *