ΟΓΕ ΘΗΡΑΣ: “ΝΑ ΜΗ ΓΙΝΕΙ KAMIA ΑΠΟΛΥΣΗ ΣΤΟ ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗΣ!”

«Εκεί που μας χρωστάγανε, μας πήραν και το βόδι!»

 

 

 

Φωτογραφία: Ιπποκράτης Αλεξίου

“Αυτό ταιριάζει στη διοίκηση της ΑΕΜΥ που αποφάσισε να απολύσει επικουρικούς εργαζόμενους παρά την παράταση συμβάσεων επικουρικού προσωπικού μέχρι 31/10/2021.

Γιατί δεν είναι ΕΣΥ, είναι Ανώνυμη Εταιρεία και την ενδιαφέρει το «ισοζύγιο εσόδων εξόδων». Και αυτοί οι εργαζόμενοι – εν μέσω πανδημίας – είναι έξοδο!
ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ!

Η Υγεία  των κατοίκων και των επισκεπτών του νησιού μας είναι πάνω από όλα!
Συμπαραστεκόμαστε στον αγώνα των εργαζομένων του Νοσοκομείου Σαντορίνης και ενώνουμε τη φωνή μας μαζί τους.
Αγωνιζόμαστε και απαιτούμε :
 

  • Ανάκληση όλων των απολύσεων και μονιμοποίηση όλου του επικουρικού προσωπικού.
  • Στελέχωση του Νοσοκομείου με προσλήψεις μόνιμου προσωπικού σε όλες τις ειδικότητες που προβλέπονται για την σωστή λειτουργία του και για την προστασία των δικαιωμάτων και της υγείας των εργαζόμενων σε αυτό.
  • Αναβάθμιση των Περιφερειακών Ιατρείων και τοποθέτηση μόνιμων και αγροτικών γιατρών καθώς και νοσηλευτικού προσωπικού ώστε να προσφέρουν Πρωτοβάθμια Φροντίδα Υγείας  σε κάθε χωριό.
  • ΑΜΕΣΗ δημιουργία Εμβολιαστικού Κέντρου εκτός Νοσοκομείου με πρόσληψη υγειονομικού προσωπικού ώστε να προχωρήσουν γρήγορα  οι εμβολιασμοί χωρίς να επιβαρύνονται και άλλο οι εργαζόμενοι στο Νοσοκομείο.
  •  

Σε μια περίοδο που η ενίσχυση πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας φροντίδας υγείας είναι ζήτημα ζωής και θανάτου για το λαό, δεν δεχόμαστε καμιά απόλυση από το Νοσοκομείο!

Καλούμε όλες τις γυναίκες του νησιού να συμμετέχουν μαζικά και αποφασιστικά σε κάθε κινητοποίηση για τη στήριξη των εργαζομένων στο Νοσοκομείο και τα Περιφερειακά Ιατρεία και να απαιτήσουμε τις υπηρεσίες υγείας που έχουμε ανάγκη τον 21ο αιώνα”.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *