Ο ΥΠ. ΔΗΜΑΡΧΟΣ Μ. ΟΡΦΑΝΟΣ ΜΕ ΤΟΠΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΕΠΙΣΚΟΠΗΣ ΓΩΝΙΑΣ

ΜΕΙΖΟΝ ΘΕΜΑ Η ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑ- ΑΠΟΚΟΜΙΔΗ ΑΠΟΡΡΙΜΜΑΤΩΝ

 

 

“Τα χρόνια προβλήματα που απασχολούν την καθημερινότητα των κατοίκων  της περιοχής συζήτησαν σε συνάντηση που είχαν ο Δημοτικός Σύμβουλος και υποψήφιος Δήμαρχος Μανόλης Ορφανός και τα μέλη του Τοπικού Συμβουλίου Επισκοπής Γωνιάς.

Η αποκομιδή των σκουπιδιών που έχει μετατρέψει  (λόγω μετεγκατάστασης στο Καμάρι) σε χωματερή την περιοχή είναι ένα από τα μεγάλα προβλήματα που απασχολούν τους κατοίκους και επιβαρύνουν την καθημερινότητα τους.

Εμφανής είναι και η έλλειψη υποδομών για την καθαριότητα ενώ επιτακτική είναι η ανάγκη για την προσάμμωση της παραλίας.

Αναφέρθηκαν ακόμη στην έλλειψη αστυνόμευσης, στην ανυπαρξία πάρκινγκ
αλλά και στο χωροταξικό πρόβλημα της περιοχής.

Ο κ. Ορφανός τόνισε στους συνομιλητές του ότι όλα αυτά τα προβλήματα και μάλιστα σε μια από τις πλέον τουριστικές περιοχές του νησιού θα έπρεπε να είχαν άμεση προτεραιότητα στην επίλυση τους και τους διαβεβαίωσε ότι μέλημα και όραμα του Συνδυασμού του είναι να δοθεί προτεραιότητα στην επίλυση των προβλημάτων της καθημερινότητας των κατοίκων σε κάθε περιοχή του νησιού.

«Είναι εξαιρετικά σημαντικό και σπουδαίο το έργο σας. Δεσμεύομαι ότι όχι μόνον θα υιοθετήσω τις προτάσεις σας στο πρόγραμμα του Συνδυασμού μου, αλλά θα διευρύνω και με κάθε τρόπο  την στήριξη του Συλλόγου σας», ανέφερε ο κ. Ορφανός.

Στην μεταξύ τους συνομιλία διαπιστώθηκε ότι έχουν κοινές θέσεις και προτάσεις. Άλλωστε και ο υποψήφιος Δήμαρχος έχει επιδείξει  έντονη δραστηριότητα επί σειρά ετών στα πολιτιστικά δρώμενα του νησιού.

Κατά την μεταξύ τους συνομιλία έθιξαν και θέματα της καθημερινότητας που απασχολούν την περιοχή όπως το κυκλοφοριακό, το θέμα της αποκομιδής των σκουπιδιών, αλλά και τη δημιουργία παιδικής χαράς”.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *