Ο Θ.ΚΑΛΟΥΔΗΣ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΤΑΞΗ “ΤΩΡΑ”

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑΣ

  “Καλωσήρθες Θεόδωρε!

Δεν αποτελεί πλέον έκπληξη πως τα δραστήρια και δυναμικά μέλη του νησιού μας, εντάσσονται όλα στην οικογένεια του «ΤΩΡΑ»!

  Ο Καλούδης Θεόδωρος, ενεργός στην πολιτική σκηνή της Αθήνας όπου μεγάλωσε – αν και βέρος Σαντορινιός-, διετέλεσε αντιπρόεδρος στην Πρωτοβάθμια σχολική επιτροπή της Ηλιούπολης, η οποία ήταν και η πρώτη του επαφή με τα κοινά. Συνειδητοποιώντας τα πολλαπλά οφέλη της συμμετοχής και της προσφοράς, ερχόμενος στη γενέτειρα του, τη Σαντορίνη, συνεχίζει την κοινωνική του δράση ως αντιπρόεδρος στη Δευτεροβάθμια σχολική επιτροπή του νησιού.

  Εκλεγμένο μέλος του συνδέσμου υδραυλικών Θήρας, οικογενειάρχης, εκλεγμένο μέλος της τοπικής οργάνωσης της ΝΔ, ο Θεόδωρος είναι αυτός που δεν αφήνει τίποτα στην τύχη, παρά το διεκδικεί με σκληρή δουλειά, επιμονή και υπομονή!

Αποφασισμένος να καλυτερέψει τις συνθήκες της καθημερινότητας του, αυτή τη φορά θέτει την υποψηφιότητα του με την παρέα των νικητών! Μαζί θα τα καταφέρουμε Θεόδωρε! Η εργατικότητα σου είναι αυτή που θα βοηθήσει μετά την 8η Οκτωβρίου, να δημιουργήσουμε τις συνθήκες που μας αξίζουν, το νησί που μας αξίζει, γιατί μόνο εμείς μπορούμε!

Το όραμα σου για μια «καθαρή» Σαντορίνη από όλες τις πλευρές, καθώς και μια βιώσιμη ανάπτυξη του νησιού προς όφελος του πολίτη, είναι η δέσμευση μας προς εσένα ως νέο μέλος της ομάδας μας, αλλά και προς τους συμπολίτες μας! Καλωσήρθες!

Ορφανός Μανόλης

Επικεφαλής Δημοτικής παράταξης «Τώρα! για τη Σαντορίνη και τη Θηρασιά».

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *