Ο Σταύρος Σιγάλας με το “Σαντορινιό Όραμα”

Ανακοίνωση υποψηφιότητας
“Το “Σαντορινιό Οραμα” δυναμώνει ΣΤΑΥΡΟΣ ΣΙΓΑΛΑΣ
Μαζί μας, υποψήφιος για τις δημοτικές εκλογές ο Σταύρος Σιγάλας
Επιχειρηματίας της εστίασης από την Οία.
  Η λατρεία του για την Οία και η αγάπη του για ολόκληρη τη Σαντορίνη και τη Θηρασιά κινητροδότησαν την απόφαση του να δώσει ενεργά τη μάχη των αυτοδιοικητικών εκλογών του 2019, οπότε και εκλέχθηκε Δημοτικός Σύμβουλος της Δημοτικής Ενότητας Οίας – Θηρασιάς.
Ενεργός πολίτης ο Σταύρος, με στέρεα άποψη για το περιβάλλον και τη βιώσιμη ανάπτυξη, ανέλαβε Εντεταλμένος Σύμβουλος του δήμου μας, υπεύθυνος του Αγροτικού τομέα, με αποστολή την ανάδειξη και την προστασία του μοναδικού Θηραϊκού αμπελώνα.
Άνθρωπος έντονα κοινωνικός, αγαπητός σε όλους, παθιάζεται με ότι καταπιάνεται και υποστηρίζει ανυποχώρητα τις ιδέες του. Αυθεντικός και “μποέμ” ο Σταυρός, με ιδιαίτερες δεξιότητες και ενδιαφέροντα στη γευσιγνωσία και τη μαγειρική . Ως βέρος νησιώτης και Σαντορινιός είναι ερωτευμένος με τη θάλασσα.
  Η ενεργητικότητά του και η προσήλωση στους στόχους του,του υπαγορεύουν να συνεχίσει τον αγώνα του, για όσα πιστεύει και αγαπά.
Θα δώσει και πάλι το παρόν στη νέα εκλογική αναμέτρηση των δημοτικών εκλογών της 8ης Οκτωβρίου .
Διεκδικεί την ανανέωση της εμπιστοσύνης και της εντολής των συμπολιτών του μέσα από τις γραμμές του “Σαντορινιού Οράματος” δίπλα στον Αντώνη Σιγάλα και τους συνεργάτες του, για τη Σαντορίνη που θέλουμε και αξίζουμε. Για να βοηθήσει ουσιαστικά στην ολοκλήρωση του Στρατηγικού Σχεδίου της Βιώσιμης Ανάπτυξης της Σαντορίνης και της Θηρασιάς.
  Για την Οία που ονειρεύεται, για τον θηραϊκό αμπελώνα που έχει μέσα στο μυαλό και την καρδιά του .
Καλώς ήρθες στην ομάδα μας Σταύρο!
Καλό αγώνα και καλή μας επιτυχία!”.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *