Ο Παντελής Δαμίγος με το “Τώρα”

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑΣ

“«Αποφάσισα να δώσω κι εγώ τον αγώνα μου στο πλευρό του Μανόλη Ορφανού, γιατί γνωρίζει τις ανάγκες του νησιού και αγαπάει τον τόπο που ζούμε! Η Σαντορίνη, έχει άμεση ανάγκη από αλλαγές στην εκπαίδευση και τη μόρφωση των παιδιών μας, αλλά και στην ανάπτυξη του τουρισμού μας. Εμπιστεύομαι και “ποντάρω” στον Μανόλη, γιατί είμαι βέβαιος ότι θα κερδίσει το στοίχημα των δημοτικών εκλογών!»

  Γέννημα θρέμμα από τον Βουρβούλο, ο Παντελής, είναι γιος του Πέτρου Δαμίγου και της Ειρήνης Σορώτου. Ελεύθερος επαγγελματίας πλέον, αποφοίτησε από τα ΤΕΕ των Φηρών με ειδικότητα στον τομέα της πληροφορικής. Αεικίνητος και προσηλωμένος στον στόχο του, δεν επαναπαύτηκε, και συνέχισε τις σπουδές του παρακολουθώντας και αποφοιτώντας από τη σχολή ΕΠΑΣ στο Εμπορείο, προσθέτοντας άλλον έναν τίτλο στο βιογραφικό του, αυτόν του ηλεκτρολόγου εγκαταστάσεων.

  Εργάστηκε ως οδηγός για 12 χρόνια σε μια ξενοδοχειακή μονάδα στην περιοχή του Ημεροβιγλίου, ενώ στη συνέχεια άσκησε το επάγγελμα του ηλεκτρολόγου με το οποίο ασχολείται έως σήμερα.

Αγωνιστής, με πολλές μάχες στο ενεργητικό του, αφού δραστηριοποιούνταν για 18 χρόνια στον τομέα του αθλητισμού, παίζοντας στην ομάδα του Πανθηραϊκού Σαντορίνης, είναι έτοιμος να αγωνιστεί σε νέα γήπεδα πλέον!

Καλωσορίζω τον Παντελή στην ομάδα του ΤΩΡΑ!.

Ένας άνθρωπος που θα φωτίσει την πορεία της παράταξής μας και θα φέρει νέες ιδέες και κίνητρα. Στις 8 Οκτωβρίου ετοιμάσου να πανηγυρίσεις μαζί μας Παντελή, όπως κάθε φορά που σκόραρες για την ομάδα σου!.

Καλωσήρθες!”

Ορφανός Μανόλης

Επικεφαλής Δημοτικής παράταξης «Τώρα! για τη Σαντορίνη και τη Θηρασιά»

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *