Ο Πρέκας Πέτρος με το “Τώρα”

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑΣ

  “Η χαρά και η τιμή να συναγωνιζόμαστε για δεύτερη φορά φίλε Πέτρο, είναι μεγάλη! Ο Πρέκας Πέτρος, εκλεγμένος Δημοτικός Σύμβουλος με την οικογένεια του ΤΩΡΑ!, Αντιπρόεδρος ΔΕΥΑΘ, μέλος της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής ως εκπρόσωπος του συνδυασμού μας και στυλοβάτης της ομάδας μας, θα παλέψει για δεύτερη φορά για μια καλύτερη Σαντορίνη!

Αυτή που έχουμε οραματιστεί και κυρίως αυτή που μας αξίζει!

Γέννημα θρέμμα Σαντορινιός από το Φηροστεφάνι, με μόνιμη κατοικία τον Πύργο, ο Πέτρος, εργατικός και αεικίνητος, έχει πολλές ειδικότητες στο ενεργητικό του. Ημιονηγός, επαγγελματίας οδηγός Ταξί, ελεγκτής στα ΚΤΕΛ, από νεαρή ηλικία εντόπισε τα προβλήματα που ταλανίζουν τους επαγγελματίες του νησιού, η πλειοψηφία των οποίων είναι άλυτη έως και σήμερα!

  Επιτυχημένος επιχειρηματίας του νησιού, με δικό του αρτοποιείο/ζαχαροπλαστείο και τουριστικές/ξενοδοχειακές επιχειρήσεις, ο Πέτρος εξακολουθεί να ενδιαφέρεται και να βρίσκει χρόνο για να ασχοληθεί με τα Κοινά και τον εκσυγχρονισμό του τόπου του.

«Η δεύτερη συνεχόμενη υποψηφιότητα μου στο πλευρό του Μανόλη Ορφανού, ήταν μονόδρομος! Μια συμπαγής ομάδα, με όραμα και όρεξη για δουλειά, που από την πρώτη στιγμή μετά την αναμέτρηση του ‘19, δεν σταμάτησε να δουλεύει και να σχεδιάζει για το μέλλον των νησιών μας! Αυτή είναι η οικογένεια του ΤΩΡΑ! και με τον ίδιο τρόπο θα συνεχίσει να πορεύεται.»

Γαμπρός του Γιάννη Χρυσού, του επί χρόνια προέδρου της Δημοτικής κοινότητας Πύργου, ο Πέτρος γαλουχήθηκε πλάι σε ένα δυναμικό και ενεργό πολιτικό πρότυπο!

Σοβαρός, αξιοπρεπής, ένας άνθρωπος που παρά την επιτυχημένη πορεία του, τον διακρίνει η μετριοφροσύνη, και μια διαχρονική οικογενειακή και προσωπική προσφορά στην τοπική κοινωνία!

“Το λακωνίζειν εστί φιλοσοφείν” και εσύ είσαι το ζωντανό παράδειγμα της σύντομης και εύστοχης έκφρασης! Η μαγική μαγιά σου, ζυμώνει τους χαρακτήρες της ομάδας μας, για το καλύτερο δυνατό και πιο στοχευμένο αποτέλεσμα!

Συνεχίζουμε δυνατά Πέτρο μου!

Σ’ευχαριστώ!

Ορφανός Μανόλης

Επικεφαλής Δημοτικής παράταξης «Τώρα! για τη Σαντορίνη και τη Θηρασιά».

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *