Ο Παναγιώτης Βλαβιανός με τη “Θηραϊκή Πολιτεία”

Ανακοίνωση της παράταξης

 

 

 

 

  “Καλωσορίζουμε τον Παναγιώτη Βλαβιανό, που έρχεται να διευρύνει το δυναμικό της παράταξης και να συμβάλλει στην επιδίωξη για την επιτυχία των στόχων της.

Ο Παναγιώτης κατάγεται από την Οία και ζει στο Ακρωτήρι με την σύζυγο του Μαρκέλλα Βλάχου και τον γιο τους.  Εδώ και πολλά χρόνια ασκούσε το επάγγελμα του λογιστή  ως ιδιωτικός υπάλληλος, πλέον διατηρεί το δικό του γραφείο ως ελεύθερος επαγγελματίας.

Ασχολείται με τον αθλητισμό και συγκεκριμένα το ποδόσφαιρο και έχει συμμετάσχει σε όλες τις τοπικές ομάδες του νησιού.

 

  Είναι η πρώτη φορά που θέτει τον εαυτό του υποψήφιο στις Δημοτικές Εκλογές, πιστεύει στις πρωτοβουλίες που πρέπει να παίρνουν οι νεότεροι άνθρωποι σε συνεργασία με τους εμπειρότερους.

Η Θηραϊκή Πολιτεία καλωσορίζει τον Παναγιώτη Βλαβιανό, ένα άξιο μέλος της κοινωνίας μας, που συμμετέχει και στηρίζει το όραμα της παράταξης για μια δυναμική πορεία της Σαντορίνης και της Θηρασίας ως σύγχρονων τόπων και οικιστικών προορισμών που θα ανταποκρίνονται στις προκλήσεις των καιρών, χωρίς να χάνει ο τόπος τη μοναδικότητα και ιδιαιτερότητα του, που τον έφεραν στο προσκήνιο του παγκόσμιου ενδιαφέροντος και που η διατήρηση και προστασία τους, θα καθορίσει το μέλλον του”.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *