Ο Ν. Σιγάλας υποψήφιος με τη “Θηραϊκή Πολιτεία”

Σιγάλας Ε. Νίκος Λιμενικός

 

 

 

 

 

“Καλωσορίζουμε το Νίκο Σιγάλα στη Θηραϊκή Πολιτεία, που έρχεται να διευρύνει το δυναμικό της παράταξης και να συμβάλλει στην επιδίωξη για την επιτυχία των στόχων της.

Ο Νίκος, είναι ένας δραστήριος άνθρωπος της κοινωνίας των νησιών μας, έχοντας υψηλό αίσθημα ασφάλειας και φροντίδας για τον τόπο. Υπηρετεί το Λιμενικό Σώμα με αφοσίωση και επαγγελματισμό για πάνω από δύο δεκαετίες, έχοντας εργαστεί σε διαφορετικά πόστα. Είναι επίσης πρόεδρος σε νεοσύστατο Σωματείο Λιμενικών που υπηρετούν στον Νομό Κυκλάδων.

Παρακολουθώντας για χρόνια την ανάπτυξη της Σαντορίνης, γνωρίζει άριστα τα προβλήματα και τις ανάγκες που υπάρχουν για έργα λιμενικών υποδομών και αναβάθμιση υπηρεσιών που παρέχονται σε αυτά. Η προστασία του θαλάσσιου περιβάλλοντος είναι για τον ίδιο εφάμιλλης σημασίας με τα παραπάνω.

 

 

  Με καταγωγή από την Περίσσα, σήμερα ζει με την οικογένεια του, τη σύζυγο και τα δυο τους παιδιά στα Φηρά. Αποφασίζει και πάλι να διαθέσει το χρόνο, τις γνώσεις και το ενδιαφέρον του για τα κοινά του τόπου μας.

Η Θηραϊκή Πολιτεία καλωσορίζει το Νίκο Σιγάλα, ένα άξιο μέλος της κοινωνίας μας, που συμμετέχει και στηρίζει το όραμα της παράταξης για μια δυναμική πορεία της Σαντορίνης και της Θηρασίας ως σύγχρονων τόπων και οικιστικών προορισμών που θα ανταποκρίνονται στις προκλήσεις των καιρών, χωρίς να χάνει ο τόπος τη μοναδικότητα και ιδιαιτερότητα του, που τον έφεραν στο προσκήνιο του παγκόσμιου ενδιαφέροντος και που η διατήρηση και προστασία τους, θα καθορίσει το μέλλον του”.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *