Ο ΜΗΝΑΣ ΚΑΦΙΕΡΗΣ ΜΕ ΤΗ “ΘΗΡΑΪΚΗ ΠΟΛΙΤΕΙΑ”

Καφιέρης Μηνάς του Δημητρίου Επιχειρηματίας Εστίασης
  “Καλωσορίζουμε τον Μηνά Καφιέρη στη Θηραϊκή Πολιτεία, που συνεχίζει να στηρίζει το δυναμικό της παράταξης και να συμβάλλει στην επιδίωξη για την επιτυχία των στόχων της.
Ο Μηνάς, ασχολείται με τα κοινά της Σαντορίνης και της Θηρασίας ως εκλεγμένος Δημοτικός Σύμβουλος με την Παράταξη μας για σχεδόν 10 χρόνια.
Διετέλεσε Πρόεδρος της Δ.Ε.Υ.Α. Θήρας κατά την τελευταία Δημαρχιακή θητεία της Θηραϊκής Πολιτείας, κατά την οποία η Επιχείρηση προχώρησε με μεγάλα έργα, συγκρατημένες οικονομικές δαπάνες αλλά και με τις περισσότερες δημοπρατήσεις των έργων που υλοποιούνται ακόμα και σήμερα.
Γεννήθηκε και κατοικεί στα Φηρά και είναι πατέρας ενός παιδιού.
Η Θηραϊκή Πολιτεία καλωσορίζει το Μηνά Καφιέρη, ένα άξιο μέλος της κοινωνίας μας, που συμμετέχει και στηρίζει το όραμα της παράταξης για μια δυναμική πορεία της Σαντορίνης και της Θηρασίας ως σύγχρονων τόπων και οικιστικών προορισμών που θα ανταποκρίνονται στις προκλήσεις των καιρών, χωρίς να χάνει ο τόπος τη μοναδικότητα και ιδιαιτερότητα του, που τον έφεραν στο προσκήνιο του παγκόσμιου ενδιαφέροντος και που η διατήρηση και προστασία τους, θα καθορίσει το μέλλον του”.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *