O A. ΑΡΓΥΡΟΣ ΜΕ ΤΟ “ΤΩΡΑ”

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑΣ

“Καλωσήρθες Άγγελε στην οικογένεια του ΤΩΡΑ!

Ο Άγγελος Αργυρός, του Εμμανουήλ και της Άννας, από την Επισκοπή Γωνιάς, σύζυγος της Γεωργίας Πούλη και πατέρας δύο κοριτσιών, ένωσε τις δυνάμεις του με τις δικές μας!

Γνώστης του νησιού και των αναγκών του, τόσο ως πολίτης, όσο και ως άνθρωπος που ασχολείται με την αυτοδιοίκηση από το 1985, ο Άγγελος δεν θα μπορούσε να μείνει εκτός δράσης!

  Με διαχρονικό ενδιαφέρον για τα Κοινά, έχει εκλεγεί τοπικός σύμβουλος Καμαρίου, Δημοτικός Σύμβουλος, ενώ έχει συνεργαστεί στενά και με το Επαρχείο επί Χρύσανθου Ρούσσου, την εποχή του δημιουργήθηκαν οι προϋποθέσεις για την κατασκευή του ΕΠΑΛ και του Γυμνασίου Μεσαριάς. Όπως επίσης και η χάραξη και μελέτη του νέου περιφερειακού δρόμου Αεροδρομίου – Οίας, πάντα με την ιδιότητα του ως Πολιτικός Μηχανικός Τ.Ε.

Καταξιωμένος επιστήμονας και επαγγελματίας, δραστηριοποιείται στο νησί από το 1985 μέσα από το τεχνικό γραφείο «Δόμηση».

  «Σαν μέλος του τεχνικού γραφείου, έχω συμβάλει σε μελέτες και κατασκευές διαφόρων κοινόχρηστων κτιρίων, όπως το Κοινοτικό Ιατρείο Καμαρίου, ο Ι.Ν. Αγίου Νεκταρίου, ο Ι.Ν. Αγίου Παϊσίου και πλήθος άλλων μικρών και μεγάλων κατασκευών, όπως για παράδειγμα το κτίριο του Λυκείου στα Φηρά Θήρας. Η ανάγκη για ουσιαστικό εκσυγχρονισμό των νησιών μας, είναι που με οδήγησε στο πλευρό του δραστήριου Μανόλη Ορφανού! Ο τόπος μας, χρειάζεται νέους ανθρώπους με όραμα, που δίνουν χώρο στους συνεργάτες τους να υλοποιήσουν και εκείνοι τις ιδέες και τα όνειρα τους για το νησί, με κοινό πάντα παρονομαστή τη βιώσιμη ανάπτυξη του.»

Καλωσήρθες Άγγελε! Η εμπειρία σου στη δημόσια διοίκηση, η επιστημονική σου κατάρτιση για μια πιο σύγχρονη και λειτουργική βελτίωση των υποδομών, καθώς και η βαθειά σου γνώση πάνω στη σημασία του σχεδίου πόλεως για τη βιώσιμη ανάπτυξη του τόπου, είναι τα μέσα για να δουλέψουμε ακόμα πιο σκληρά και αποτελεσματικά μετά την 8η Οκτωβρίου! Προχωράμε μπροστά σαν μια γροθιά!

Ορφανός Μανόλης

Επικεφαλής Δημοτικής παράταξης «Τώρα! για τη Σαντορίνη και τη Θηρασιά».

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *