Ο Μιχάλης Αναπλιώτης με το “Τώρα”

Ανακοίνωση υποψηφιότητας Τοπικού Συμβούλου στην Δημοτική Κοινότητα Βόθωνα

 

 

 

 

 

 

 

  “Υποδεχόμαστε με χαρά τον Μιχάλη

“Στηρίζω και τάσσομαι στο πλευρό του Μανόλη Ορφανού, γιατί τον εμπιστεύομαι για την πολιτική του ακεραιότητα. Δεν τάζει κάτι που δεν μπορεί να κάνει! Βλέπω στα μάτια του την επιθυμία για ένα καλύτερο μέλλον για όλα τα παιδιά του νησιού μας”.

Ο Μιχάλης, με καταγωγή από το Βόθωνα, παιδί βέρων Σαντορινιών, του Αναπλιώτη Ηλία και της Αναπλιώτου Άννας, ασχολήθηκε πολλά χρόνια με τα κοινά, δείχνοντας την ενσυναίσθηση και το απρόσκοπτο ενδιαφέρον του για θέματα που βασανίζουν τον τόπο του.

Έχει τελειώσει τη Σχολή Τουριστικών Επαγγελμάτων στην Ανάβυσσο και ασχολείται με τον τουρισμό, δουλεύοντας σε τουριστικό γραφείο. Ενεργό μέλος στην τοπική κοινωνία, δραστηριοποιήθηκε στο συμβούλιο του συλλόγου Βόθωνα για επτά ολόκληρα χρόνια.

“Κολλημένος” με τη μπάλα, ασχολείται με τον αθλητισμό ενώ έπαιζε ποδόσφαιρο επί σειρά ετών. Στην προσπάθειά του να αναβαθμίσει τις αθλητικές δραστηριότητες του τόπου μας, με τη βοήθεια του κυρίου Αλαφούζου, επαναδιοργάνωσαν το 2020 το τοπικό πρωτάθλημα ποδοσφαίρου Σαντορίνης.

“Σε αυτό το ταξίδι θα είμαστε συνταξιδιώτες Μιχάλη. Με πλώρη την ανάπτυξη και τη δημιουργική πνοή, θα πλάσουμε μία κοινωνία με όραμα, όπου θα υλοποιήσουμε κάθε μας ιδέα..!Σε καλωσορίζω θερμά!”

 

 

Ορφανός Μανόλης

Επικεφαλής Δημοτικής παράταξης «Τώρα! για τη Σαντορίνη και τη Θηρασιά» .

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *