O Γιώργος Ρενιέρης με το “Σαντορινιό Όραμα”

Ανακοίνωση υποψηφιότητας
  “Το “Σαντορινιό Όραμα” δυναμώνει !
Μαζί μας, υποψήφιος για τις δημοτικές εκλογές
  Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΡΕΝΙΕΡΗΣ “Αμερικάνος ” από το Ημεροβίγλι Γεννήθηκε το 1959 στο Βουρβούλο και έζησε τα παιδικά του χρόνια στη Νίσυρο. Έφηβος, σε ηλικία 14 χρόνων, μετοίκησε οικογενειακώς (επτά αδέρφια) στη Νέα Υόρκη όπου σπούδαζε και παράλληλα εργαζόταν.
Απόφοιτος του Τεχνολογικού Ιδρύματος Edison με ειδικότητα μηχανικού αυτοκινήτων, παρέμεινε εργαζόμενος στη Νέα Υόρκη έως το 2000 οπότε και επέστρεψε στο γενέθλιο τόπο του τη Σαντορίνη .
  Σήμερα μένει στο Ημεροβίγλι με τη σύζυγό του Βασιλική Ρενιέρη και είναι πατέρας δύο παιδιών (δυο κόρες).
Ο Γιώργος πραγματοποίησε μία συναρπαστική πορεία ζωής γεμάτη περιπλανήσεις, δυσκολίες, αγώνες και αγωνίες αλλα και ευχάριστες στιγμές
Όπως κάθε Σαντορινιός, κάθε Έλληνας της διασποράς ένιωθε πάντα αγάπη και νοσταλγία για το νησί του και ο πόθος της επιστροφής κυριαρχούσε διαρκώς στη σκέψη του.
  Η επιθυμία του να προσφέρει στον τόπο του, από την ημέρα που επέστρεψε και εγκαταστάθηκε στο Ημεροβίγλι, ήταν έντονη .
Γνήσιος πατριώτης, ανιδιοτελής και φίλεργος ο Γιώργος, πήρε μέρος στην αναμέτρηση των δημοτικών εκλογών το 2019, οπότε και εξελέγη με την ψήφο των συμπατριωτών του Πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Ημεροβιγλίου.
Καθ’ όλη τη διάρκεια της τετραετίας αγωνίζεται ακάματα για την επίλυση των προβλημάτων του χωριού του .
  Έχοντας πλέον αποκτήσει την εμπειρία και τη δυνατότητα να αξιολογεί τους ανθρώπους και το έργο τους, δηλώνει παρών και στις δημοτικές εκλογές της 8ης Οκτωβρίου με το συνδυασμό “Σαντορινιό Όραμα” του σημερινού Δημάρχου Αντώνη Σιγάλα.
Με τη βούληση των Μεροβιγλιανών, ο “Αμερικανός” θα είναι και πάλι στην πρώτη γραμμή του αγώνα για τη βελτίωση των υποδομών και της ποιότητας ζωής στη Σαντορίνη και ιδιαίτερα στο Ημεροβίγλι .
Καλώς ήρθες στην ομάδα μας Γιώργο!
Καλό αγώνα και καλή μας επιτυχία!”.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *