Ο Ιωάννης Καραμολέγκος με το “Τώρα”

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑΣ

 “Καλωσήρθες Ιωάννη!

Ο Ιωάννης Καραμολέγκος, γέννημα θρέμμα Σαντορινιός από το Εμπορείο, του Παρασκευά και της Νικολέτας Βάλβη, ενώθηκε με την ομάδα του ΤΩΡΑ!

Απόφοιτος του ΕΠΑΛ Θήρας με την ειδικότητα του ψυκτικού, αλλά έχοντας πάντα στο μυαλό του την ανάγκη και τη θέληση για περαιτέρω εξέλιξη, ο Ιωάννης προχώρησε και στις τουριστικές επιχειρήσεις και συγκεκριμένα στο ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ όπου και πήρε την ειδικότητα του.

  Ως ελεύθερος επαγγελματίας, με επιτυχημένη δράση στο ενεργητικό του, καθώς ασχολείται με τα ιδιόκτητα ξενοδοχεία του και τα transfer, ο Ιωάννης γνωρίζει πολύ καλά τις αδυναμίες και την αβεβαιότητα του κλάδου του τουρισμού της Σαντορίνης!

«Η τουριστική και αγροτική ανάπτυξη των νησιών μας, είναι μείζονος σημασίας, καθώς πρόκειται για τους δύο πυλώνες της εισοδηματικής στήριξης των δημοτών και επιχειρηματιών του νησιού! Ο Μανόλης Ορφανός, με το έργο του στη ΔΕΥΑΘ έδειξε πως ξέρει και μπορεί να φέρει την αντίστοιχη ανάπτυξη σε οποιονδήποτε τομέα με τον οποίο θα καταπιαστεί! Ήρθε η ώρα ο Δήμος μας να περάσει σε ικανά χέρια που έχουν όρεξη για δουλειά!»

Καλωσήρθες Ιωάννη στη ομάδα του ΤΩΡΑ! Με τη νεαρή ματιά σου, δίνεις φρέσκια πνοή στα θέματα και τους προβληματισμούς μας, καθώς και στις λύσεις που θα δώσουμε σε αυτά μετά την 8η Οκτωβρίου που θα μας βρει νικητές! Η αγάπη σου για τα αμπέλια, τις ελιές και γενικότερα τον πρωτογενή τομέα, θα μας οδηγήσει σε νέα μονοπάτια ανάπτυξης και ιδεών!

Καλωσήρθες!

Ορφανός Μανόλης

Επικεφαλής Δημοτικής παράταξης «Τώρα! για τη Σαντορίνη και τη Θηρασιά».

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *