O ΓΟΥΛΙΕΛΜΟΣ ΜΠΑΙΚΑΣ ΜΕ ΤΟ “ΣΑΝΤΟΡΙΝΙΟ ΟΡΑΜΑ”

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑΣ
  “Το “Σαντορινιό Οραμα ” δυναμώνει!
ΓΟΥΛΙΕΛΜΟΣ ΜΠΑΙΚΑΣ
Μαζί μας, υποψήφιος για τις δημοτικές εκλογές ο ΜΠΑΙΚΑΣ ΓΟΥΡΙΑΣ
(Γουλιέλμος)
Ελεύθερος επαγγελματίας, δραστηριοποιείται στο τομέα του τουρισμού.
  Γεννημένος στο Ακρωτήρι, όπου και διαμένει με την οικογένειά του, τη σύζυγο του Ζαφειρία Μουστάκα και τα τρία παιδιά τους.
Ο Γουλιέλμος δραστηριοποιήθηκε έντονα στο χώρο των Σαντορινιών της Αττικής, διετέλεσε επί σειρά ετών μέλος του ΔΣ του Συλλόγου Ακρωτηριανων Θηρας του Πειραιά και Πρόεδρος τη διετία 2000-2002.
Ενεργός πολίτης με έντονη κοινωνική και πολιτιστική δραστηριότητα, εξελέγη στις δημοτικές εκλογές του 2019 Πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας Ακρωτηρίου Θήρας.
  Εχοντας την εκτίμηση των υπόλοιπων συναδέλφων του Προέδρων των Τοπικών και Δημοτικών Κοινοτήτων του Δήμου Θήρας, εξελέγη Πρόεδρος του ΔΣ του Ιδρύματος Λούλας και Ευαγγέλου Νομικού (τελεφερίκ), το οποίο διοικεί με ιδιαίτερη επιμέλεια και σύνεση.
Όλα αυτά τα χρόνια ο Γουλιέλμος, επιδεικνύει έμπρακτα το ενδιαφέρον του για την πρόοδο του Ακρωτηρίου αλλά και ολόκληρης της Σαντορίνης.
Άνθρωπος με πλούσια εμπειρία και γνώσεις, εξοικειωμένος πλέον με τη λειτουργία της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, επιθυμεί να συνεχίσει την ενασχόληση του με τα κοινά.
Στρατεύεται με πάθος και διάθεση για προσφορά στις γραμμές του “Σαντορινιού Οράματος” για να συνεχίσει να συμβάλει με όλες τους τις δυνάμεις στην ευόδωση των κοινών μας στόχων: τη βιώσιμη ανάπτυξη της Σαντορίνης, την πρόοδο του Ακρωτηρίου και την ευημερία των συμπατριωτών του.
Καλώς ήρθες στην ομάδα μας Γουλιέλμο!
Καλό αγώνα και καλή μας επιτυχία!”.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *