ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΤΗΚΕ ΚΑΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΤΟ ΝΕΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΤΗΣ ΔΕΗ

 

 

 

  “Το κατάστημα ΔΕΗ στη Σαντορίνη στη νέα εποχή

 

  • Μοντέρνος σχεδιασμός, γρήγορη εξυπηρέτηση
  • Νέες υπηρεσίες και προϊόντα
  • Αποκλειστικές προσφορές για τους πελάτες του καταστήματος Σαντορίνης

 

Πλήρως ανακαινισμένο άνοιξε ξανά τις πόρτες του το κατάστημα ΔΕΗ στην περιφερειακή  οδό Φηρών-Καρτεράδου στη Σαντορίνη. Με μοντέρνο σχεδιασμό, ολοκληρωμένες υπηρεσίες ενέργειας, γρήγορη εξυπηρέτηση, διευρυμένο ωράριο και αποκλειστικές προσφορές ειδικά για τους πελάτες της Σαντορίνης, το νέο κατάστημα ΔΕΗ έχει τον πελάτη, τις ανάγκες και την εμπειρία του, στο επίκεντρο.

 

Ο σχεδιασμός του νέου καταστήματος έγινε σύμφωνα με τις πιο σύγχρονες τάσεις, με ανοιχτούς, φιλόξενους, χώρους και ειδικά σχεδιασμένο φωτισμό.

 

Λειτουργώντας τις καθημερινές από τις 7:30 έως τις 20:00, το νέο κατάστημα προσφέρει στους επισκέπτες του γρήγορη εξυπηρέτηση αλλά και τη ζώνη ηλεκτρονικής εξυπηρέτησης myΔΕΗ Service Point. Εκεί, οι πελάτες μπορούν να διαχειριστούν και να εξοφλήσουν τους λογαριασμούς τους ηλεκτρονικά ενώ μπορούν να υποβάλλουν και αίτημα για να εξυπηρετηθούν ηλεκτρονικά ή να προγραμματίσουν το ραντεβού τους σε ημέρα και ώρα της επιλογής τους.

 

Νέες υπηρεσίες και προϊόντα

 

Οι επισκέπτες του νέου καταστήματος θα βρουν όλα τα νέα προϊόντα ενέργειας της ΔΕΗ, όπως για παράδειγμα το ΔΕΗ myHome 4All, το νέο οικιακό κυμαινόμενο πρόγραμμα της ΔΕΗ που δίνει την δυνατότητα σε νέους και υφιστάμενους πελάτες να μειώσουν το ενεργειακό τους αποτύπωμα, ενώ τους ανταμείβει σε περίπτωση εξοικονόμησης.

 

Ακόμη, μπορούν να ενημερωθούν για τις νέες υπηρεσίες ΔΕΗ, όπως με την υπηρεσία e-SelfMetering, με την οποία  αποκτούν τον έλεγχο του λογαριασμού τους καθώς καταχωρούν οι ίδιοι  την πραγματική κατανάλωσή τους. Επιπλέον, μπορούν να ενεργοποιήσουν πρόσθετες υπηρεσίες, όπως το GreenPass, που εγγυάται πως όση ποσότητα ενέργειας καταναλώνεται, τόση παράγεται και δεσμεύεται από Ανανεώσιμες Πηγές, και το FixIt, την πρόσθετη υπηρεσία άμεσης τεχνικής βοήθειας στο σπίτι.

 

Αποκλειστικές προσφορές για τους πελάτες του καταστήματος Σαντορίνης

 

Στον ειδικό χώρο τεχνολογίας στο νέο κατάστημα, οι επισκέπτες μπορούν να βρουν έξυπνες συσκευές και λύσεις smart living για να αυτοματοποιήσουν και να βελτιστοποιήσουν την ποιότητα ζωής τους στο σπίτι.

 

Ειδικά για τους πελάτες του καταστήματος Σαντορίνης, η ΔΕΗ προσφέρει 50% έκπτωση σε προϊόντα smart living, όπως έξυπνες κάμερες, έξυπνες λάμπες, ρολόγια, power bank. Η έκπτωση ισχύει μόνο για αγορές στο κατάστημα Σαντορίνης και μέχρι εξάντλησης των αποθεμάτων”.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *