Ο ΔΑΠΠΟΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΕΣ ΕΠΙΔΕΙΞΕΙΣ ΣΤΟ ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΟ

ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΑ ΜΑΪΝΑ ΚΑΙ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ Γ.Σ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗΣ ΟΙ ΔΙΟΡΓΑΝΩΤΕΣ

 

 

 

 

 

“Ένα Κλειστό Γυμναστήριο κατάμεστο από κόσμο, παλμό, χαμόγελα και φυσικά πολύ χορό είχαμε τη χαρά να μοιραστούμε χθες στο Δ.Α.Π.Π.Ο.Σ, όπου φιλοξενήσαμε τις ετήσιες γυμναστικές επιδείξεις και τις επιδείξεις ξιφασκίας του «Margarita’s Gymnastics» σε συνεργασία με τον Πανιώνιο Γ.Σ Σαντορίνης.

Τα παιδιά έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό παρουσιάζοντας στους θεατές της εξέδρας εκπληκτικές χορογραφίες ενόργανης και ρυθμικής γυμναστικής, απολαμβάνοντας το δυνατό χειροκρότημα ενός ενθουσιώδες κοινού, ενώ εξαιρετική ήταν και η παρουσία του τμήματος ξιφασκίας.

Οι επιδείξεις ολοκληρώθηκαν με την απονομή των ειδικών μεταλλίων στα παιδιά ως επιβράβευση για τη συμμετοχή τους και την προσπάθεια που κατέβαλαν καθ’ όλη τη διάρκεια της χρονιάς.

Τις βραβεύσεις πραγματοποίησαν ο Έπαρχος Θήρας κ. Δαρζέντας Χαράλαμπος, ο Πρόεδρος της Δ.Ε.Υ.Α.Θ και Υποψήφιος Δήμαρχος Θήρας με τη δημοτική παράταξη «Τώρα! για τη Σαντορίνη και τη Θηρασιά» κ. Ορφανός Μανόλης, ο Πρόεδρος του Δ.Α.Π.Π.Ο.Σ κ. Αλαφούζος Βασίλης και ο Περιφερειακός Σύμβουλος κ. Μάινας Ηλίας.

Συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά, σε όλες τις προπονήτριες και φυσικά στην Μαργαρίτα Μάινα, η οποία με την πολυδιάστατη δραστηριότητά της διαχρονικά στο χώρο του αθλητισμού της Σαντορίνης, έχει συμβάλει τα μέγιστα στην ενασχόληση των παιδιών με τη γυμναστική και την άθληση.

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *