Ο Α. ΣΙΓΑΛΑΣ ΔΙΑΨΕΥΔΕΙ ΦΗΜΕΣ ΠΕΡΙ ΜΗ ΚΑΘΟΔΟΥ

ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ

 

 

 

  “Δυνατά “παρών”, για το σήμερα και το αύριο .
Σαφές μήνυμα προς απελπισμένους “ψιθυριστές” που, ταυτίζοντας την επιθυμία τους με την πραγματικότητα, διαδίδουν ανυπόστατες φήμες.
Τους πληροφορούμε ότι το άγχος τους και η αδυναμία τους να βρουν 170 περίπου υποψηφίους, για να συγκροτήσουν πλήρη ψηφοδέλτια ενόψει των εκλογών του Οκτωβρίου, δεν ισχύει για την Παράταξή μας.
  Εμείς χωρίς φανφάρες. και τυμπανοκρουσίες, ενισχυμένοι και ενωμένοι περισσότερο από ποτέ, είμαστε έτοιμοι για τη νέα αναμέτρηση.
Στόχος μας να είμαστε, με τη στήριξη των Σαντορινιών και των Θηρασιωτών, η Δημοτική Αρχή της νέας πενταετίας από την πρώτη Κυριακή.
Φιλοδοξία μας να ολοκληρώσουμε το Στρατηγικό Σχέδιο για τη βιώσιμη ανάπτυξη των νησιών μας, του οποίου η υλοποίηση ήδη έχει ξεκινήσει.
  Η επανεκκίνηση της Δημοτικής “μηχανής”, μετά από δύο θητείες απόλυτης στασιμότητας και μάλιστα υπό τους ασφυκτικούς περιορισμούς της πανδημίας, ήταν ένα τιτάνιο έργο .
Σήμερα που η δημοτική “μηχανή” βρίσκεται σε πλήρη παραγωγική λειτουργία, αισιοδοξούμε ότι οι δημότες μας θα μας εμπιστευτούν μία ακόμη θητεία, για να κάνουμε το κοινό μας Όραμα πραγματικότητα.
  Προσηλωμένοι στο στόχο μας θα συνεχίσουμε να αγωνιζόμαστε μέχρι την τελευταία μέρα, με την πεποίθηση ότι η 8η Οκτώβρη θα είναι μέρα δικαίωσης για την Παράταξη μας, αλλά κυρίως για τη Σαντορίνη και τη Θηρασιά.
Δυνατοί και έτοιμοι για μία νέα νικηφόρα μάχη!”.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *