ΝΤΟΚΙΜΑΝΤΕΡ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΛΕΜΒΟΥΧΟΥΣ ΤΗΣ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗΣ

ΒΙΝΤΕΟ

 

 

“Σαντορίνη: Ντοκιμαντέρ μικρού μήκους για τα Επιβατικά Σκάφη & τα Σύγχρονα Μέσα

  “Μέσα από αυτό του μικρού μήκους ντοκιμαντέρ, γίνεται μια προσπάθεια ανάδειξης των σύγχρονων ελληνικών επιβατικών σκαφών και της σημαντικής συμβολής τους στην ανάπτυξη του τουρισμού και στην εξυπηρέτηση του κοινωνικού συνόλου.

Η εταιρεία Minois Marine Electronics & Automation σε συνεργασία με τον εικονολήπτη-σκηνοθέτη Ιωάννη Ηλιόπουλο (John Li), επιχειρούν να προβάλλουν αυτό τον ιδιαίτερο και σημαντικό κλάδο της ελληνικής ναυτιλίας και του τουρισμού και το πως αυτή ακολουθεί και συμπλέει με τις ανάγκες και τις τεχνολογικές επιταγές του σήμερα, ως ελάχιστο φόρο τιμής στην Ελλάδα που αντιστέκεται…στην Ελλάδα που επιμένει.

Τα γυρίσματα πραγματοποιήθηκαν, στο νησί της Σαντορίνης, με σκοπό την ανάδειξη των σύγχρονων ελληνικών επιβατικών σκαφών και της σημαντικής συμβολής τους στην ανάπτυξη του τουρισμού και στην εξυπηρέτηση του κοινωνικού συνόλου.

Εμφανίστηκαν και μίλησαν οι: Μάκης Κανακάρης – Honorary President of Boatmen Union of Santorini Νίκος Κανακάρης – Managing Co-Director of Santorini Boatmen’s Association Σκηνοθεσία : Ιωάννης Ηλιόπουλος @John Li”.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *