Νοσοκομείο Θήρας: Βασίλειο της Δανιμαρκίας ή Φορτουνάκηδες και Βροντάκηδες;

 

 

Η Santonews, πήρε μια ανοιχτή επιστολή της Προέδρου του Συλλόγου Νεφροπαθών Σαντορίνης κ. Πόπης Καρρά. Αναφέρεται σε δηλώσεις της Αντιπροέδρου της ΑΕΜΥ και Εντεταλμένης Συμβούλου για το Γενικό Νοσοκομείο Θήρας κ. Ελένης Μπορμπουδάκη, που με τη σειρά της απάντησε  σε Μέσο Κοινωνικής Δικτύωσης.

Διέρρευσε ακόμα, εξώδικο της κ. Μπορμπουδάκη που απευθύνεται προς τους 13 γιατρούς οι οποίοι είχαν αποστείλει υπόμνημα διαμαρτυρίας προς την  ΑΕΜΥ, με αφορμή δηλώσεις της στο τοπικό τηλεοπτικό κανάλι Volcano TV. Επίσης, είναι στα χέρια της σελίδας και εξώδικο από συνεργάτιδα του Νοσοκομείου για σχόλια που έγιναν σχετικά με την ίδια, από πολίτες.

Παράλληλα, φαίνεται να υπάρχει σε εξέλιξη εισαγγελική έρευνα (ή έρευνες), για θέματα του Νοσοκομείου.

Για την ώρα, θα δημοσιευτούν οι δημόσιες επιστολές.

Τι μαρτυρούν όλα αυτά;. Αναφορές στον Άμλετ και την κατάσταση στο Βασίλειο της Δανιμαρκίας για την οποία διερωτάται ο Μάρκελλος ή έναν επίσης επιζήμιο διαχωρισμό σε «Φορτουνάκηδες και Βροντάκηδες»;. Αφελή και ευτελή θύματα του σαιξπηρικού δράματος είναι  οι εύπιστοι Ρόζενκρατς και Γκύλντεστερν καθώς χάνουν τη ζωή τους, με την αποκάλυψη της ίντριγκας, ενώ η «νεράιδα και το παλληκάρι» του Ντίνου Δημόπουλου, που με τον έρωτά τους θα τερματίσουν  την προαιώνια διαμάχη των δύο σογιών, δεν έχουν  ακόμα φανεί στην οθόνη.

Όπως και να έχει, το Νοσοκομείο νοσεί. Αυτό δείχνουν τα πράγματα. Που είναι μάλλον ογκώδη για να κρυφτούν κάτω από κάποιο χαλί. Έστω κι αν αυτό είναι Μπουχάρα.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *