Site icon Santonews

Νέες υποψηφιότητες με το “Τώρα”

Ανακοινώσεις της παράταξης

 

 

 

 

 

 

 

 

Ο Γιώργος, με καταγωγή από τη Σύρο, ανήκει στην Κοινότητα των Καθολικών. Οι γονείς του, Αντώνης και Μαρία Ρούσου και η σύζυγος του, Βικτώρια, του γένους Καρουάνου με την οποία έχουν αποκτήσει δύο παιδιά.

“Θα σταθώ στο πλευρό του Μανόλη Ορφανού γιατί χρόνια τώρα η Σαντορίνη υπολείπεται σε βασικούς τομείς, και ο κύριος Ορφανός είναι ο μόνος που μπορεί να αφοσιωθεί στα προβλήματά μας! Έχει αποδείξει ότι τολμά και ολοκληρώνει όποιο έργο ξεκινήσει..! Πρώτη φορά συμμετέχω σε αυτή την προσπάθεια της παράταξης, και θέλω να ακουστεί η φωνή όλων των Σαντορινιών που έχουν αγανακτήσει πια με την κατάσταση που επικρατεί τα τελευταία χρόνια.”

Ο Γιώργος, μετά την αποφοίτηση του από το σχολείο, σπούδασε στη Σχολή μηχανικών εμπορικού ναυτικού, ενώ από το 2004 είναι συνταξιούχος και επέλεξε να μείνει μόνιμα στη Σαντορίνη. Είναι από την περιοχή των Καθολικών και δηλώνει ετοιμοπόλεμος να αγωνιστεί για τα άτομα με κινητικά προβλήματα και αναπηρίες. Όπως είπε ο ίδιος, η καθολική κοινότητα βρίσκεται τελείως στην τύχη της, αφού δεν υπάρχει καμία υποδομή ούτε τρόπος να διευκολυνθεί η μετακίνηση των ανθρώπων αυτών!

Με βαθιά συναίσθηση και πόνο για τον τόπο του, θέλει να λυθεί άμεσα το πρόβλημα της καθαριότητας! Η ανεπάρκεια των κάδων απορριμμάτων και ανακύκλωσης, τον οδήγησαν να πηγαίνει ο ίδιος στην υπηρεσία καθαριότητας και να αλλάζει τις σακούλες απορριμμάτων για να διατηρήσει τον τόπο του καθαρό και παραδοσιακό!

Φίλε Γιώργο, είναι ώρα με την παράταξη του ΤΩΡΑ! να διευκολύνουμε τη ζωή των συμπολιτών μας και να εξετάσουμε το πρόβλημα του καθενός ως δικό μας! Μαζί Θα το καταφέρουμε και αυτό! Καλωσήρθες!

 

Ορφανός Μανόλης

Επικεφαλής Δημοτικής παράταξης «Τώρα! για τη Σαντορίνη και τη Θηρασιά» .

 

 

 

 

Το ΤΩΡΑ! καλωσορίζει τον Αρβανίτη Στάθη στην ομάδα του! Ο Στάθης, με καταγωγή από το Εμπορείο, του Αργύρη και της Καλλιόπης, και σύζυγος της Μαρίας Βάλβη με την οποία έχει αποκτήσει δύο κόρες.

«Δέχτηκα να δουλέψω με την παράταξη του Μανόλη Ορφανού, γιατί είναι ο μόνος που μπορεί να τα καταφέρει! Τους άλλους τους είδαμε. Είδαμε τί μπορεί και τί δεν μπορεί να κάνει ο καθένας! Και αυτά που δεν μπορούσαν να κάνουν ήταν πολλά δυστυχώς! Ήρθε η ώρα να δοκιμάσουμε σε κομβικές θέσεις, ανθρώπους με όρεξη για δουλειά, που μπορούν να τα καταφέρουν και να μας πάνε μπροστά. Τον Μανόλη τον γνωρίζω σαν άνθρωπο και ξέρω ότι μπορεί να ανταπεξέλθει σε οτιδήποτε του ανατεθεί! Μανόλη, είμαστε μαζί σου! Προχωράμε μπροστά για τα νησιά μας!»

Ο Στάθης, υδραυλικός στο επάγγελμα, έχει πολλά χρόνια εμπειρίας στην πλάτη του, και ξέρει πολύ καλά τα προβλήματα του νησιού, μιας και καθημερινά αντιμετωπίζει πολλά από αυτά! Βασικά θέματα, όπως το κυκλοφοριακό κι άλλα, ταλανίζουν τις ζωές μας και ο Στάθης θα ήθελε να δουλέψει για να βοηθήσει στην αλλαγή και τη διόρθωση αυτών! Για την ανάπτυξη του τόπου μας βάζει ως προτεραιότητα το λιμάνι καθώς και το κυκλοφοριακό. Τα σχολεία, και φυσικά η υγεία, είναι μείζοντα θέματα για εκείνον και θα μπει μπροστά ώστε να δοθούν λύσεις! Το νοσοκομείο μας πρέπει να είναι λειτουργικό για τον πολίτη και τον επισκέπτη!

Καλώς ήρθες Στάθη μου! Η ομάδα του ΤΩΡΑ! σε υποδέχεται θερμά! Άνθρωποι σαν κι εσένα, πρέπει να ασχολούνται με την αυτοδιοίκηση! Όλοι μαζί θα τα καταφέρουμε! Η 8η Οκτωβρίου είναι κοντά!

 

Ορφανός Μανόλης

Επικεφαλής Δημοτικής παράταξης «Τώρα! για τη Σαντορίνη και τη Θηρασιά» .

 

 

 

 

Καλωσορίζουμε την Δρόσου Ειρήνη στην οικογένειά του ΤΩΡΑ! Η Ειρήνη, του Μάρκου και της Στυλιανής, με καταγωγή από το Εμπορείο, είναι σύζυγος του Ηλία Λυγνού με τον οποίο έχουν αποκτήσει δύο παιδιά.

«Είναι η δεύτερη φορά που ασχολούμαι με την πολιτική σκηνή του τόπου μας. Η πρώτη, ήταν το 1997 επί προεδρίας Μιχάλη Ρούσσου. Στο πέρασμα των χρόνων αποφάσισα να απέχω. Από το 1997 και έπειτα, είναι η πρώτη φορά που εμπιστεύομαι έναν άνθρωπο ο όποιος κατάφερε και με ενέπνευσε για να ξαναμπώ ενεργά σε αυτό το πεδίο της μάχης! Ο Μανόλης Ορφανός, είναι αυτός που μπορεί να δώσει ένα καλύτερο μέλλον σε εμάς, τις οικογένειές μας, στη Σαντορίνη ολόκληρη! Με ό,τι έχει ασχοληθεί, έχει δείξει ότι μπορεί να τα καταφέρει! Δουλεύει γι’ αυτό! Και η δουλειά, η σκληρή δουλειά, πάντα αποφέρει καρπούς. Η παράταξη του ΤΩΡΑ! είναι μία ομάδα, μία οικογένεια, που απαρτίζεται από νέα παιδιά και εγώ εμπιστεύομαι τα νέα παιδιά και τις νέες ιδέες που μπορούν να φέρουν στο τραπέζι! Το νησί μας μαζί τους, θα πάει σε ένα νέο καλύτερο επίπεδο!»

Η Ειρήνη, είναι απόφοιτος του ΙΕΚ Ωμέγα, με ειδικότητα στην λογιστική. Επί σειρά ετών, ασχολείται με την άκρως επιτυχημένη οικογενειακή Μεταφορική εταιρία που έχει στην ιδιοκτησία της, ενώ είναι μια γυναίκα με σθένος που στηρίζει την επιχειρηματικότητα στο νησί μας! Αεικίνητη και αποφασιστική, έχει διατελέσει Γραμματέας του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων σε Νήπιο και Δημοτικό, καθώς και γραμματέας, αντιπρόεδρος και πρόεδρος του Πολιτιστικού Συλλόγου Εμπορείου, από το 2010 έως το 2022!!!!

Όπως όλους τους Σαντορινιούς, έτσι και την Ειρήνη, την προβληματίζει και την ενοχλεί η κατάσταση των σκουπιδιών, του κυκλοφοριακού, της υγείας, και φυσικά της εκπαίδευσης! Θα ήθελε πολύ, εκτός των βασικών δομών, να αποκτήσουμε στο νησί και αίθουσες-πολυχώρους, για πολιτιστικά και άλλα δρώμενα.

Ειρήνη μου, καλωσόρισες στην οικογένεια του ΤΩΡΑ! Οι δυναμικές γυναίκες πάντα θα έχουν θέση στην ομάδα μας! Σε ευχαριστούμε! Καλή επιτυχία!

 

Ορφανός Μανόλης

Επικεφαλής Δημοτικής παράταξης «Τώρα! για τη Σαντορίνη και τη Θηρασιά».

 

 

 

 

 

  Η ομάδα γιγαντώνεται ακόμη περισσότερο με τον Γιώργο! Το ΤΩΡΑ! καθημερινά επανδρώνεται με νέους, δραστήριους και επιτυχημένους Σαντορινιούς! 

Με καταγωγή από το Φηροστεφάνι, οι γονείς του Λευτέρης Ρούσσος και Λαμπρινή Γαλατοπούλου, τον μεγάλωσαν με τις αρχές της οικογένειας, ώστε να γίνει ένας αξιόλογος άνθρωπος με δοτικότητα και γενναιοδωρία. Είναι παντρεμένος με τη Βάλια Ζερβού και έχουν δύο παιδιά.

 

Ο Μανόλης, είναι ο μόνος που ακούει τον παλμό του μικρόκοσμου του νησιού μας. Κατανοεί τις ανάγκες του τόπου μας, και έχει αποδείξει με πράξεις ότι όλα τα χρόνια που ασχολείται με τα κοινά τα έχει καταφέρει! Μπορεί να αλλάξει τον τόπο γιατί είναι υπεύθυνος, δίνει χωρίς ανταλλάγματα, και είναι άκρως επικοινωνιακός. Δεν ακούει απλώς τις έγνοιες των πολιτών, αλλά σκύβει πάνω από οποιοδήποτε πρόβλημά τους και προσπαθεί να το λύσει! Αυτούς τους ανθρώπους θέλουμε στο τιμόνι της ηγεσίας του τόπου!»

 

Ο Γιώργος, έχει σπουδάσει φυσιοθεραπεία στην Πράγα. Ασχολείται με πολλά χόμπι. Η ποδηλασία, η ιστιοπλοΐα καθώς και η καλαθοσφαίριση, τον διατηρούν σε φόρμα, ενισχύοντας το αγωνιστικό του πνεύμα! Μεγάλη του αγάπη όμως είναι και ο χορός! Μέλος του Διεθνούς χορευτικού, του Συλλόγου Κρητών Σαντορίνης, έχει βραβευτεί στο Παγκόσμιο Φεστιβάλ Χορού στην Αγία Πετρούπολη και έχει συμμετάσχει σε πολλά ακόμη εντός και εκτός συνόρων. 

 

Οραματίζεται έναν τόπο διαφορετικό τόσο για τα παιδιά του, όσο και για το μέλλον όλων των πολιτών. Η βελτίωση του τομέα της υγείας και της παιδείας, καθώς και της καθημερινότητας με όλα τα εμπόδιά της, είναι το στοίχημα του για αυτήν την τετραετία! Η νίκη είναι μονόδρομος!

 

Τέτοιους ανθρώπους θέλουμε Γιώργο μου!Αποφασιστικούς, μάχιμους και με όραμα. Μαζί μπορούμε να κάνουμε σταθερά βήματα προς την ανάπτυξη! Οι προσδοκίες βαρέθηκαν να συνενώνονται με τις στάθμες της μνήμης (Willy Ronis). Ήρθε ο καιρός να δράσουμε!

Ορφανός Μανόλης

Επικεφαλής Δημοτικής παράταξης «Τώρα! για τη Σαντορίνη και τη Θηρασιά»

  Καλώς ήρθες Αντώνη! Ο Δρόσος Αντώνης, του Μηνά και της Σπυριδούλας, το γένος Δρόσου, με καταγωγή από το Εμπορείο, ενώθηκε με την ομάδα των νικητών!

«Ο Μανόλης, είναι ο άνθρωπος που τρέχει να διορθώσει τα πάντα! Είναι καλός στη δουλειά του και τον εκτιμώ βαθιά, γιατί προσπαθεί πάντα για το καλύτερο! Οποιοσδήποτε ζητήσει κάτι, ο Μανόλης πάντα θα προσπαθήσει να δώσει τη λύση! Είναι η μοναδική επιλογή που έχουμε! Δεν μπορώ να φανταστώ κανέναν άλλο στη θέση του δημάρχου! Μανόλη, σε στηρίζουμε με όλες μας τις δυνάμεις, όπως μας στηρίζεις και τρέχεις κι εσύ τόσα χρόνια για όλους μας! Σε ευχαριστούμε!»

Ο Αντώνης, σύζυγος της Ιωάννας Σορώτου, ασχολείται με τις σιδηροκατασκευές στην οικογενειακή επιχείρηση που διατηρεί με τον πατέρα του. Τον απασχολούν, όπως όλους τους δημότες της Θήρας άλλωστε, θέματα όπως τα σκουπίδια, οι δρόμοι, το πάρκινγκ, και φυσικά ο τομέας της υγείας.

Αντώνη μου, τις δυνατές κατασκευές σου που αντέχουν στο χρόνο, ήρθε η ώρα να τις μετατρέψουμε σε μια δυνατή προσπάθεια εκσυγχρονισμού του τόπου μας, με νέες δομές σε γερή βάση! Προχωράμε δυνατά! Με ακλόνητα θεμέλια, που βάζουμε σήμερα εμείς οι ίδιοι! Καλή επιτυχία!

Ορφανός Μανόλης

Επικεφαλής Δημοτικής παράταξης «Τώρα! για τη Σαντορίνη και τη Θηρασιά»

 

 

Exit mobile version