Νέες υποψηφιότητες για το “Τώρα”

Δημοτικοί και Τοπικοί Σύμβουλοι

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ρούσσου Μαρία

 

 

Καλώς ήρθες Μαρία στην οικογένεια του ΤΩΡΑ! Η Μαρία Ρούσσου, με καταγωγή από τον Καρτεράδο, κόρη της Ειρήνης Χρυσοβαλάντου Δανασή και του Αντρέα Ρούσσου από το Φηροστεφάνι. Σύζυγος του Λιγνού Αντρέα (του Ελευθερίου), με τον οποίο έχουν αποκτήσει τρία παιδιά, ένα αγόρι και δύο κορίτσια.

Η Μαρία, είναι ιδιωτική υπάλληλος στην οικογενειακή επιχείρηση, η οποία έχει ως αντικείμενο της τον τουρισμό. Έχει αποφοιτήσει από το γενικό λύκειο Θήρας και έπειτα προχώρησε σε σπουδές ΙΕΚ, με ειδικότητα στην Διοίκηση Επιχειρήσεων. Τα τελευταία έξι χρόνια έχει αφοσιωθεί στην ανατροφή των 3 παιδιών της ενώ είναι η πρώτη της φορά στον πολιτικό στίβο, ελπίζοντας σε ένα καλύτερο μέλλον!

«Ο Μανόλης, είναι ο άνθρωπος που είναι πάντα εκεί! Προσπαθεί για το καλύτερο και είναι ο μόνος που μπορεί να τα καταφέρει! Ήρθε η ώρα για την αλλαγή στα νησιά μας. Ήρθε η ώρα να μη νιώθουμε σαν ξένοι στον τόπο μας. Ήρθε η ώρα να μεγαλώσουμε τα παιδιά μας σε ένα βιώσιμο τόπο, με λειτουργικά σχολεία και πλήρως στελεχωμένο νοσοκομείο! Όραμα μου, να λειτουργήσει ο Δήμος σαν στήριγμα στις οικογένειές μας! Μανόλη, μόνο εσύ θα δημιουργήσεις τις προδιαγραφές, ώστε να αναπτυχθούμε, να αναβιώσουμε και να συνεχίσουμε τις παραδόσεις μας και τον πολιτισμό μας! Το έργο σου στη ΔΕΥΑΘ καθώς και στα πολιτιστικά δρώμενα άλλωστε του νησιού, είναι πέραν ανταγωνισμού!»

Καλωσήρθες Μαρία μου! Η ομάδα μας δυναμώνει μέρα με τη μέρα, με τη συνεχή προσθήκη ισχυρών προσωπικοτήτων σαν τη δική σου! Προχωράμε μπροστά!

 

 

Ορφανός Μανόλης

Επικεφαλής Δημοτικής παράταξης «Τώρα! για τη Σαντορίνη και τη Θηρασιά»

 

 

 

 

Μενδρινού Δήμητρα

 

 

 

«Ακούμε συνεχώς “έμπνευση”, “όραμα”, “μέλλον”, αλλά κανένας μας δεν παίρνει τη σωστή απόφαση. Στις 8 Οκτωβρίου ο Μανόλης Ορφανός με την ομάδα του, θα προσθέσουν και άλλες λέξεις στο λεξιλόγιό μας:  υπευθυνότητα, αλήθεια ,αξιοπιστία! Γι’ αυτό πρέπει να τον στηρίξουμε! Ξέρεις ότι μπορείς να τον εμπιστευτείς και ό,τι πει θα υλοποιηθεί! Δεν ονειροβατεί, και παίρνει την πρωτοβουλία θέλοντας να δώσει στους ντόπιους μία καλύτερη ζωή, για τους ίδιους και τα παιδιά τους!»

Η Δήμητρα, έχει καταγωγή από την Έξω Γωνιά. Ο πατέρας της, Φανούρης Δενδρινός με καταγωγή από τον Καρτεράδο, και η μητέρα της  Ευαγγελία Συρίγου, από την Έξω Γωνιά. Έχει αποφοιτήσει από το  ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ στην Αθήνα με ειδικότητα μάγειρα. Παράλληλα, απέκτησε και δεύτερο πτυχίο από το απογευματινό επαγγελματικό Λύκειο, με ειδικότητα στην κομμωτική. Από το 2016 δουλεύει στο Γενικό Νοσοκομείο Θήρας ως τραπεζοκόμος, ενώ με εσωτερική μετάταξη μεταφέρθηκε πλέον σε εξίσου υπεύθυνο πόστο.

Ως αγωνίστρια της ζωής, ήταν ενεργό μέλος στο Σωματείο Εργαζομένων του νοσοκομείου Θήρας. Σκληρά εργαζόμενη, προοδευτική γυναίκα και μητέρα, έχει υπογράψει σύμφωνο συμβίωσης με τον σύντροφό της Άγγελο Καρακώστα. Κύριο μέλημά της, η βελτίωση της υγείας στα νησιά μας! Με βαθιά αγάπη και επιθυμία να διατηρήσει τον τόπο αλώβητο και ανέγγιχτο από την καταπάτηση, θέλει να αναδείξει αξιοθέατα του χωριού της, προωθώντας τον πολιτιστικό τουρισμό.

Δήμητρα, για πολλά χρόνια φρόντισες τους ασθενείς του νοσοκομείου μας! ΤΩΡΑ! ήρθε η ώρα να παλέψεις και απο άλλα πόστα για εκείνους! Μέσα από τα λόγια σου, ο Σαντορινιός καταλαβαίνει την ευθύνη που βαραίνει τις πλάτες σου. Την αλληλεγγύη και την ενότητα που ζητάς, θα τη βρεις την οικογένεια της παράταξης μας! Όλοι μαζί θα χτίσουμε αυτό που άλλοι καταστρέφουν εδώ και χρόνια! Καλωσήρθες!

 

 

Ορφανός Μανόλης

Επικεφαλής Δημοτικής παράταξης «Τώρα! για τη Σαντορίνη και τη Θηρασιά»

 

 

 

 

 

Μπουσδούκος Θάνος

 

 

 

 

“Υποδεχόμαστε με μεγάλη χαρά τον Θάνο!

Γέννημα θρέμμα των Φηρών, μεγάλωσε στη Σαντορίνη με ένα όνειρο: να δει τον τόπο του να εξελίσσεται. Γιος του Γεωργίου Μπουσδούκου και της Μαρκετίνας Αλιφραγκή, είναι παντρεμένος με την Τσαϊρέλη Όλγα.

“Με τον Μανόλη δεν δίστασα ούτε λεπτό! Παρόλο που είναι η πρώτη μου φορά στο στίβο της πολιτικής, έχω επίγνωση της ευθύνης που μου ανατίθεται! Θέλω να ασχοληθώ και να προσφέρω τη βοήθειά μου στο νησί. Είμαι στο ψηφοδέλτιο του ΤΩΡΑ! γιατί ο Μανόλης είναι δραστήριος και άνθρωπος της προσφοράς.”

Ο Θάνος, αποφοίτησε από το τεχνικό λύκειο με ειδικότητα στην πληροφορική. Επιπλέον, έχει πτυχίο βοηθού νοσηλευτή από το ΕΠΑΛ Θήρας, καθώς και φύλακα μουσείων και αρχαιολογικών χώρων. Άκρως ευαισθητοποιημένος με θέματα υγείας, θα δώσει και αυτός τον αγώνα του από το δικό του μετερίζι για να σταματήσει η υποστελέχωση του Γενικού Νοσοκομείου Θήρας!

Θέλοντας ένα καλύτερο περιβάλλον για τα παιδιά αυτού του τόπου, θέτει εαυτόν στη συλλογική προσπάθεια για τη μεγάλη αλλαγή! «Το περιβάλλον είναι το  σπίτι μας και η καθαριότητα αποτελεί μέγιστη ευθύνη όλων μας. Έρχεται η στιγμή μετά την εκλογή του ΤΩΡΑ! στις 8 Οκτωβρίου να λυθεί το κυκλοφοριακό πρόβλημα του νησιού, μαζί με άλλα θέματα που ταλανίζουν την καθημερινότητα μας!»

Θάνο, είναι ώρα να πλησιάσεις και εσύ τους νικητές. Η στιγμή της αναβάθμισης της Σαντορίνης έφτασε. Δώσε το έναυσμα στην αλλαγή και γίνε έμπνευση όλων! Καλωσήρθες!

 

 

Ορφανός Μανόλης

Επικεφαλής Δημοτικής παράταξης «Τώρα! για τη Σαντορίνη και τη Θηρασιά»

 

 

 

Μπαλόπητος Νίκος

 

 

Καλωσόρισες Νίκο στην οικογένεια του ΤΩΡΑ! Ο Νίκος, βέρος Θηρασιώτης, αφού οι γονείς του Χαραλαμπία και Ματθαίος είναι και οι ίδιοι από το νησί.

“Εμπιστεύομαι τον Μανόλη Ορφανό, γιατί είναι ο μόνος που θα αλλάξει τα πράγματα! Όλοι οι προηγούμενοι δεν φρόντισαν και δεν φροντίζουν για τίποτα, όσο κι αν φωνάζουμε όσο κι αν προσπαθούμε να ακουστούμε! Το νησί έχει ανάγκες πολλές σε βασικά θέματα ώστε να είναι αρχικά λειτουργικό και μελλοντικά ανταγωνιστικό και επισκέψιμο με τις προδιαγραφές που του αρμόζουν!”

Ο Νίκος, τελείωσε το Γενικό Λύκειο Θήρας και έπειτα πήρε ειδικότητα μηχανολόγου ψυκτικού από το ΕΠΑΛ. Σήμερα ασχολείται με την οικογενειακή επιχείρηση και είναι εργολάβος οικοδομών. Με την ίδια υπευθυνότητα που διαπρέπει στις οικοδομικές επιχειρήσεις, έτσι αντιμετωπίζει και την υποψηφιότητά του με τον συνδυασμό μας!

Αυτό που θέλει είναι τα νησιά μας να γίνουν βιώσιμα και να εξελιχθούν σε θέματα που είναι απλά αλλά κανείς δεν ασχολείται πραγματικά με αυτά. Μέλημα του η δημιουργία ενός λιμανιού για τα σκάφη, καθώς και ενός πρατηρίου καυσίμων για τις ανάγκες του νησιού.

Νίκο, θα φροντίσω ό,τι έχεις στην ατζέντα σου να υλοποιηθεί σταδιακά με συνέπεια και λογική! Η Θηρασιά πρέπει να γίνει ο τόπος που θα μπορούν όλοι να μεγαλώσουν τις οικογένειες τους, με ευκολία, ασφάλεια και σιγουριά! Καλωσήρθες!

 

 

 

 

 

Συρίγος Γιάννης

 

 

 

 

“Καλωσήρθες Γιάννη! Ο Συρίγος Γιάννης, του Ελευθερίου και της Άννας Συρίγου, από τη Μεσαριά, σύζυγος της Μαρίας Καβαλλάρη του Εμμανουήλ και της Αγαπίας από τον Καρτεράδο και πατέρας τριών παιδιών.

Απόφοιτος του Πάντειου Πανεπιστημίου ως Οικονομολόγος δεν στάθηκε εκεί! Συνέχισε τις σπουδές του στο Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών με εξειδίκευση αυτή τη φορά στη Διοίκηση Τουριστικών Επιχειρήσεων, στον Εσωτερικό Έλεγχο Επιχειρήσεων, καθώς και στα Διεθνή Λογιστικά Πρότυπα! Μέλος του Οικονομικού Επιμελητηρίου Ελλάδος και Λογιστής Ά Τάξεως.

Ο Γιάννης, από το 2005 δραστηριοποιείται στη γενέτειρά του τη Σαντορίνη, ως Οικονομολόγος-Λογιστής, προσφέροντας στις επιχειρήσεις του νησιού, τις γνώσεις και την επαγγελματική του εμπειρία. Αποφάσισε για πρώτη φορά να ασχοληθεί με τα κοινά στο πλευρό του Μανόλη Ορφανού και της οικογένειας του ΤΩΡΑ!

«Η Σαντορίνη μας είναι ένας μοναδικός και ευλογημένος τόπος! Είναι ένα όνειρο ζωής εκατομμυρίων ανθρώπων από όλο τον κόσμο, με τεράστιες προοπτικές ανάπτυξης και βελτίωσης. Οφείλουμε λοιπόν όλοι μας να την προστατεύσουμε και να τη διοικήσουμε με τους κατάλληλους ανθρώπους και τις σωστές τακτικές, ώστε να παραμείνει ο πρώτος παγκόσμιος τουριστικός προορισμός! Διατηρώντας πάντα την ιδιαιτερότητα της, με απόλυτο σεβασμό στις παραδόσεις της, τα ήθη και τα έθιμά της.

Η καθαριότητα, τα σχολεία μας, οι δρόμοι μας, η υγεία μας, οι χώροι άθλησης και ψυχαγωγίας μας, το λιμάνι μας, είναι μερικές πληγές που πρέπει να επουλωθούν άμεσα για την ουσιαστική βελτίωση της εικόνας του τόπου! Όλοι μας, κάτοικοι και επισκέπτες του νησιού, αξίζουμε να ζούμε με ποιότητα και αξιοπρέπεια.

Ήρθε η ώρα ΤΩΡΑ! να επιλύσουμε τα πραγματικά προβλήματα των νησιών μας, παραμερίζοντας ως ενεργοί και υπεύθυνοι πολίτες τα μικροσυμφέροντά μας! Να δώσουμε την ευκαιρία σε νέους ανθρώπους να παλέψουν.

Να κοιτάζουμε στα μάτια το μέλλον των παιδιών μας και να το προετοιμάσουμε σωστά όπως πραγματικά τους αξίζει! Θεωρώ πως ο Μανόλης Ορφανός, όπως μας έχει αποδείξει μέχρι τώρα από την ενασχόλησή του με τα κοινά, μαζί με τα μέλη του ΤΩΡΑ! μπορούν να σταθούν υπεύθυνα και να αντιμετωπίσουν αποτελεσματικά τα χρόνια προβλήματα του τόπου μας, της κοινωνίας μας και των παιδιών μας!»

Γιάννη μου, είναι μεγάλη μας τιμή να αγωνίζεσαι στο πλευρό μας! Η νέα σου οικογένεια σε καλωσορίζει!

 

Ορφανός Μανόλης

Επικεφαλής Δημοτικής παράταξης «Τώρα! για τη Σαντορίνη και τη Θηρασιά»

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *