Μήνυμα υποψήφιας βουλευτή Ανθής Χαλκιά

 

 

“Τα δεδομένα της κάλπης της 21ης Μάϊου είναι καταλυτικά. Είναι φανερό σε όλους ότι οι πολίτες επιθυμούν μια αυτοδύναμη, ισχυρή και σταθερή κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας, η οποία θα προχωρήσει σε μεταρρυθμίσεις με ορίζοντα την Ελλάδα του 2027.

       Στις 25 Ιουνίου πρέπει λοιπόν να στείλουμε ένα καθαρό μήνυμα. Η συμμετοχή μας είναι επιβεβλημένη. Δεν πρέπει να χαθεί ούτε μία ψήφος. Είναι  μια μάχη  την οποία θα κερδίσουμε με όλους εσάς στην πρώτη γραμμή.
      Η αυτοδυναμία της Νέας Δημοκρατίας είναι εθνική αναγκαιότητα.  Γιατί οι μεγάλες και αναγκαίες μεταρρυθμίσεις μπορούν να γίνουν μόνο από ισχυρές, αυτοδύναμες κυβερνήσεις.
      Με την βοήθεια όλων σας θα συνεχίσουμε το σημαντικό έργο που ξεκινήσαμε.. Γιατί κάναμε πολλά αλλά πρέπει να γίνουν πολλά περισσότερα.
      Λαμβάνοντας ένα όσο το δυνατόν μεγαλύτερο ποσοστό θα έχουμε μια πολύ ισχυρή εντολή να υλοποιήσουμε το πρόγραμμα μας. Ένα πρόγραμμα με έμφαση στην βελτίωση του βιοτικού επιπέδου, με περαιτέρω μείωση της ανεργίας με στοχευμένη μείωση της φορολογίας. Με έμφαση στην  υγεία, την παιδεία, το κοινωνικό κράτος, τη δικαιοσύνη. Για μια κοινωνία με λιγότερες ανισότητες.
      Στις 25 Ιουνίου ψηφίζουμε στις 26 συνεχίζουμε. Πάμε όλοι μαζί  για μια δυνατή Ελλάδα. Για καλύτερες Κυκλάδες , για όλους μας.
Σταθερά  Τολμηρά  Μπροστά
           Ανθή Χαλκιά
Υποψήφια βουλευτής ΝΔ Κυκλάδων”.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *