Μελέτη Κοντοχωρίου, πλατείες Σαρπάκη και Φηροστεφανίου προτεραιότητες για την Κοινότητα Θήρας

Ομιλία του Δημάρχου στην κοπή της πίτας

 

 

 

 

 

Την ικανοποίησή του, για τα πρώτα δείγματα γραφής του Προέδρου και των Συμβούλων της Δημοτικής Κοινότητας Θήρας, εξέφρασε ο Δήμαρχος, μιλώντας στην εκδήλωση για την κοπή της πίτας. «Τα πρώτα δείγματα είναι πάρα πολύ καλά, αγαπητέ Παναγιώτη. Ξεκίνησες μαζί με άλλους συμβούλους της κοινότητας, δυναμικά και με πολλή όρεξη. Θα είμαι δίπλα σας» είπε ο κ. Ζώρζος απευθυνόμενος στον κ. Παναγιώτη Καβαλάρη.

 

Αναφερόμενος στις άμεσες προτεραιότητες της Δημοτικής αρχής για την πρωτεύουσα του νησιού, δήλωσε: «Στην κοινότητα Φηρών κατά την παρελθούσα θητεία μου, έγινε ένα σημαντικό έργο. Πέντε εκατομμύρια τετρακόσιες χιλιάδες την πρώτη πενταετία και περισσότερα τη δεύτερη. Θέλω να πω ότι και τώρα, για το Κοντοχώρι, τον δεύτερο άξονα, που είναι μια μελέτη παλιά και θέλει αναθεώρηση των τευχών δημοπράτησης, θα πάρουμε πρωτοβουλία και εντάσσοντάς την σε πρόγραμμα ή με ιδίους πόρους και την πλατεία Σαρπάκη και την πλατεία στο Φηροστεφάνι πάνω από το πάρκινγκ. πάνω από το παράθυρο. Αυτά, χωρίς να λέω ότι δεν θα γίνουν κι άλλα μικρότερα».

 

 

Σημείωσε επίσης, πως η βελτίωση της ζωής, απαιτεί  συλλογική δουλειά και ομόθυμη δράση. «Χρειάζεται να καταλάβουμε όλοι. Ο καθένας έχει ευθύνη. Ο καθένας από εμάς. Μικρή ή μεγαλύτερη ευθύνη. Όσοι έχουν αξιώματα έχουν μεγαλύτερη. Όσοι έχουν τον τιμητικότατο τίτλο του πολίτη, έχουν κι αυτοί ευθύνη. Δηλαδή, η συμπεριφορά μας πολλές φορές, βελτιώνει την καθημερινότητά μας».

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *