ΚΥΡΙΕ ΠΡΩΗΝ ΔΗΜΑΡΧΕ, ΠΑΛΙ ΤΑ ΜΜΕ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΕΧΘΡΟΙ;

ΑΚΟΜΑ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΑΥΤΟΚΡΙΤΙΚΗ;

 

 

 

 

Κύριε πρώην Δήμαρχε

 

Προφανώς δεν έχετε κατανοήσει, ούτε γιατί από το 69% φτάσατε μετά βίας, στο 29, ούτε γιατί είστε πρώην.

 

Συνεχίζετε όμως, στο ίδιο μοτίβο. Είτε για «εργολαβία κατασυκοφάντησης» από τα ΜΜΕ του νησιού, είτε με  εξώδικα. Αυτοκριτική, κάνατε;.

 

Για τον κορωνοϊό, πρώτος ο γράφων το ανέφερε στην εκπομπή του Παναγιώτη Μυτιληναίου, σε ότι αφορά στο Καμάρι. Σας ενημερώνω ακόμα, πως είμαι σε συνεχή επαφή, με ειδικούς. Ίσως να μη βλέπετε τηλεόραση, να μην ακούτε ραδιόφωνο ή να σας προκαλεί αλλεργία η Santonews.com, αλλά δεν φταίω γι αυτό.

 

Να σας τονίσω, μόνο τούτο: Οι επίσημες ανακοινώσεις γίνονται μόνο από τον Εθνικό Οργανισμό Υγείας(ΕΟΔΥ) ή από τον Υφυπουργό Πολιτικής Προστασίας. Σε τέτοια ευαίσθητα θέματα, ούτε εικασίες κάνουμε, ούτε φήμες μεταδίδουμε.

 

Και Ναι, σας εγκαλώ!. Σε αυτήν την δύστροπη, δύσκολη και δύστηνη περίοδο, αρθείτε στο ύψος της στοιχειώδους  υπευθυνότητας.

 

 

Παραθέτω την ανάρτησή σας:

 

«Η κατάταξη του τόπου μας από τον ΕΟΔΥ στον τρίτο βαθμό επικινδυνότητας λόγω covid 19, που εύλογα επιτείνει την ανησυχία και αγωνία των κατοίκων, δεν φαίνεται να πείθει τον Δήμαρχο ο οποίος στη συνέντευξη του στο Volcano TV την ερμηνεύει ως μέτρο πρόληψης και όχι ως σήμα κινδύνου. Όμως στη σοβαρή περιπέτεια που περνάει ο κόσμος όλος οι πρόχειρες και επιπόλαιες προσεγγίσεις είναι επίσης επικίνδυνες.

 

Οι παρατάξεις που συγκροτούν την Δημοτική Αρχή καθώς και τα ΜΜΕ φέρουν την ευθύνη για την παρουσίαση και όχι την παραποίηση της αλήθειας, όπως συχνά συμβαίνει.

 

 

Η πλαστή εικόνα που ο Δήμαρχος κατά την συνήθειά του κατασκευάζει για όλα τα θέματα, στην προκειμένη περίπτωση μπορεί να αποβεί εγκληματική.

Η απόφαση να κλείσει το σχολείο του Καμαρίου δεν αφήνει περιθώρια για πολιτικές ακροβασίες».

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *