ΚΡΟΥΑΖΙΕΡΟΠΛΟΙΟ ΤΗΣ CELESTIA CRYSTAL ΘΑ ΔΕΝΕI 2 ΜΕΡΕΣ ΣΤΗ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ

ΓΙΑ ΘΕΤΙΚΗ ΕΞΕΛΙΞΗ ΜΙΛΑ Ο ΕΜΠΟΡΟΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΘΗΡΑΣ

 

 

 

“Στις 05/07/2017 στα γραφεία της Ένωσης Λεμβούχων Θήρας ενημερωθήκαμε πως η εταιρεία του πλοίου CELESTIA CRYSTAL εξετάζει το ενδεχόμενο της παραμονής δυο συνεχόμενες ημέρες το 2018.

Ως γνωστόν πρόταση του Εμποροεπαγγελματικού Συλλόγου Θήρας ήταν και θα είναι η επιμήκυνση της τουριστικής περιόδου και η μεγαλύτερη παραμονή των κρουαζιερόπλοιων στο νησί μας με σκοπό όλων των επαγγελματιών που εκπροσωπούμε να μπορούν να εξυπηρετηθούν περισσότεροι και πιο ποιοτικά οι επισκέπτες της Σαντορίνης. Έχοντας την δυνατότητα να θαυμάσουν περισσότερα αξιοθέατα από όλα τα χωριά της Σαντορίνης. Να γευτούν με ηρεμία περισσότερα εδέσματα του τόπου μας. Επίσης, να ζήσουν την νυχτερινή ζωή του τόπου και να απολαύσουν την φιλοξενία που είναι ο σημαντικότερος θεσμός της Ελλάδας και κυρίως των κάτοικων και επαγγελματιών της Σαντορίνης.

Ευελπιστούμε στην Θετική εξέλιξη αυτής της καινοτομίας για την κρουαζιέρα στη Σαντορίνη και αυτό να είναι η αρχή να αναπτυχθούν οι απαραίτητες υποδομές και να γίνουν οι αναγκαίες ενέργειες ώστε η Σαντορίνη μας να είναι η ζωντανή διαφήμιση για την χώρα μας και η προβολή της παγκοσμίως”.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *