Κλειστά απόψε όλα τα μπαρ της Νάουσας Πάρου σε ένδειξη διαμαρτυρίας Κι αυτό, ενώ η Πάρος ”βουλιάζει” από κόσμο.

 

 

 

 

   “Το ανελέητο κυνηγητό των αρχών και τα συνεχή πρόστιμα σε φταίχτες και μη, οδήγησαν τους επιχειρηματίες των μπαρ της Νάουσας Πάρου σε μία πρωτοφανώς ομόφωνη απόφαση: Να κρατήσουν όλοι κλειστά τα μαγαζιά τους απόψε, την πρώτη μέρα του Αυγούστου.

Κι αυτό, ενώ η Πάρος ”βουλιάζει” από κόσμο. Υπολογίζεται ότι αυτή τη στιγμή υπάρχουν στο νησί σχεδόν 100.000 τουρίστες, μεγάλο μέρος των οποίων συρρέει στη Νάουσα για τη βραδινή διασκέδασή τους.

 

Η απόφαση για το αποψινό λουκέτο ελήφθη μετά τα αλλεπάλληλα πρόστιμα και την αναστολή εργασιών που επεβλήθησαν τις τελευταίες ημέρες σχεδόν σε όλα τα μπαρ της Νάουσας, για ”αστείους λόγους”, όπως τονίζουν οι επιχειρηματίες.

 

Σε αρκετές περιπτώσεις γεμάτων μαγαζιών, εντοπίστηκε ένας όρθιος πελάτης και οι επιχειρήσεις κλήθηκαν να πληρώσουν πρόστιμο 5.000 ευρώ και να κλείσουν για επτά μέρες.

″Η απόφαση δεν ήταν συλλογική” μας λέει ο Χάρης Καπλανίδης, του Agosta Bar. “O καθένας αποφάσισε για τον εαυτό του και όλοι καταλήξαμε στο ίδιο πράγμα: Θα μείνουμε απόψε κλειστοί, διότι θέλουμε να προστατεύσουμε τις δουλειές μας και, κυρίως, την ψυχική υγεία μας. Η συνεργασία μας με τις αρχές είναι εξαιρετική, οι αστυνομικοί κάνουν ο,τι καλύτερο μπορούν, αλλά όλοι προσπαθούμε να εφαρμόσουμε μη εφαρμόσιμα μέτρα.”

Η Πάρος είναι ανάμεσα στα νησιά του Αιγαίου που βρίσκονται σε καθεστώς αυξημένης επιτήρησης, λόγω της αύξησης των κρουσμάτων κορονοϊού

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *