ΚΑΙ ΜΕ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΑ ΚΡΙΤΗΡΙΑ ΣΤΙΣ ΟΜΟΡΦΙΕΣ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ Η ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ

ΜΙΑ ΞΕΧΩΡΙΣΤΗ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ

 

 

 

 

 

Η βρετανική ταξιδιωτική εταιρεία Kuoni, δημιούργησε μια λίστα με τα ομορφότερα σημεία του πλανήτη, με βάση επιστημονικά δεδομένα. Αυτό αφορούν στη φύση και τον πολιτισμό, κάποιων περιοχών που τις κάνουν  ξεχωριστές για λόγους που ενδιαφέρουν και την επιστήμη. Στην  κορυφαία πεντάδα, αυτής της λίστας, βρίσκεται και η Σαντορίνη, για την  οιοία η ενημερωτική σελίδα  rotasdeviagem, που αναδημοσίευσε την αξιολόγηση γράφει:

« Τα εμβληματικά λευκά σπίτια με τις μπλε στέγες, χτισμένα στις πλαγιές του ηφαιστείου , κάνουν το ελληνικό νησί της Σαντορίνης ένα από τα πιο όμορφα και πολυφωτογραφημένα μέρη στον κόσμο. Εκτός από τη μοναδική αρχιτεκτονική του, το νησί προσφέρει εκπληκτική θέα στο Αιγαίο Πέλαγος και αξέχαστα ηλιοβασιλέματα.

Είτε ανάμεσα σε παρθένα φύση είτε σε ένα συναρπαστικό πολιτιστικό σκηνικό, αυτά τα μέρη μας θυμίζουν την απέραντη ομορφιά και την ποικιλομορφία του πλανήτη μας.

Σας άρεσε αυτό το περιεχόμενο και θέλετε να δείτε πολλά άλλα σαν αυτό; Στη συνέχεια, συνεχίστε την περιήγηση  Ταξιδιωτικές Διαδρομές !».

 

 

Os lugares cientificamente mais bonitos

Grande Barreira de Corais, Austrália

 

 

Parque Nacional dos Lagos Plitvice, Croácia

 

 

Machu Picchu, Peru

 

 

Baía de Halong, Vietnã

 

 

Santorini, Grécia

 

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *