ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΔΙΑΦΘΟΡΑΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΕΡΟΔΙΑΚΟΜΙΔΕΣ;ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ;

ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΤΟΥ ΔΙΟΙΚΗΤΗ ΤΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΘΗΡΑΣ ΜΙΛΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΑΠΕΙΛΕΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ

 

 

 

Η ανάρτηση του Διοικητή του Γενικού Νοσοκομείου Θήρας, (την οποία βρήκα στο Aigaio365), μάλλον δημιουργεί απορίες. Πρώτον μιλάει για τις αεροδιακομιδές. Μέχρις εδώ, εντάξει. Είναι άποψη. Σεβαστή, αλλά σε ότι αφορά το Υγειονομικό Αεροσκάφος της Σαντορίνης, που αποτέλεσε από το 1995, ανάσα για το νησί, έπρεπε να είναι πιο προσεκτική. Αυτό όμως είναι άλλο θέμα.

Το τρίτο όμως σημείο, κάνει τις απορίες να εξακοντίζονται. Λέει χαρακτηριστικά ο κ. Χαράλαμπος Πανοτόπουλος (ολόκληρη η ανάρτηση θα ακολουθήσει, δημόσιο πρόσωπο είναι και ότι γράφει έχει δημόσιο χαρακτήρα): “[…]δηλώνω ότι έχουν περιέλθει στην κατοχή μου, με τον πλέον νόμιμο τρόπο, καταγεγραμμένες και απομαγνητοφωνημένες συνομιλίες, στις οποίες αποκαλύπτονται συνταρακτικά στοιχεία που αφορούν μεθοδεύσεις σχετικές με το καθεστώς των αεροδιακομιδών στο νησί μας. Επειδή τα συνταρακτικά αυτά στοιχεία, έχουν δημιουργήσει πανικό στους “παροικούντες την Ιερουσαλήμ”, τους ενημερώνω ότι έχουν διαβιβαστεί αρμοδίως στη Διοίκηση της 2ης Υγειονομικής Περιφέρειας και στο γραφείο του Αναπληρωτή Υπουργού Υγείας, ενώ θα κατατεθούν άμεσα και στην Εισαγγελία Διαφθοράς”.

Άλλο σημείο:“Σε αυτούς που έχουν απειλήσει εμμέσως πλην σαφώς και ενώπιον μαρτύρων τη ζωή μου;”. Πολύ ανησυχητικό. Όντως

Με τον πλέον νόμιμο τρόπο;”. Δηλαδή έχουμε άρση απορρήτου τηλεφωνικών συνδιαλέξεων;. Εισαγγελέας διαφθοράς;. Άρα, υπόνοιες (το τεκμήριο της αθωότητας, ισχύει πάντα) για κακή ή ιδιοτελή χρήση των αεροδιακομιδών;. Με ποιό μέσο;. Του ΕΚΑΒ ή του Υγειονομικού Αεροσκάφους της Σαντορίνης;.Για την ώρα αυτά.

 

 

Η ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΠΑΝΟΤΟΠΟΥΛΟΥ

Ο ΦΟΒΟΣ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΚΙΟΤΗΔΕΣ

“Για λόγους διασφάλισης του Δημοσίου Συμφέροντος, προστασίας του προσωπικού του Γ.Ν. Θήρας από αήθεις επιθέσεις που λαμβάνουν χώρα τις τελευταίες ημέρες και ώρες, αλλά και της προσωπικής μου ασφάλειας, δηλώνω ότι έχουν περιέλθει στην κατοχή μου, με τον πλέον νόμιμο τρόπο, καταγεγραμμένες και απομαγνητοφωνημένες συνομιλίες, στις οποίες αποκαλύπτονται συνταρακτικά στοιχεία που αφορούν μεθοδεύσεις σχετικές με το καθεστώς των αεροδιακομιδών στο νησί μας.

Επειδή τα συνταρακτικά αυτά στοιχεία, έχουν δημιουργήσει πανικό στους “παροικούντες την Ιερουσαλήμ”, τους ενημερώνω ότι έχουν διαβιβαστεί αρμοδίως στη Διοίκηση της 2ης Υγειονομικής Περιφέρειας και στο γραφείο του Αναπληρωτή Υπουργού Υγείας, ενώ θα κατατεθούν άμεσα και στην Εισαγγελία Διαφθοράς. Σε αυτούς που έχουν απειλήσει εμμέσως πλην σαφώς και ενώπιον μαρτύρων τη ζωή μου τους ενημερώνω ότι ΔΕΝ ΦΟΒΟΜΑΣΤΕ, ΔΕΝ ΕΚΒΙΑΖΟΜΑΣΤΕ, ΔΕΝ ΧΡΗΜΑΤΙΖΟΜΑΣΤΕ.

Με πολλή αγάπη από τη Σαντορίνη, ο πρώην “ιδιοκτήτης βουλκανιζατέρ” και νυν Διοικητής του Γ.Ν. Θήρας, συνεπικουρούμενος από το φίλο και σύντροφο Θύμιο Γεωργόπουλο, Διοικητή του νοσοκομείου Ερυθρός Σταυρός, που μας έχει επισκεφθεί για την διοργάνωση εκδήλωσης τιμής στους εθελοντές αιμοδότες του νησιού μας”.