ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΔΙΑΦΘΟΡΑΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΕΡΟΔΙΑΚΟΜΙΔΕΣ;ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ;

ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΤΟΥ ΔΙΟΙΚΗΤΗ ΤΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΘΗΡΑΣ ΜΙΛΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΑΠΕΙΛΕΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ

 

 

 

Η ανάρτηση του Διοικητή του Γενικού Νοσοκομείου Θήρας, (την οποία βρήκα στο Aigaio365), μάλλον δημιουργεί απορίες. Πρώτον μιλάει για τις αεροδιακομιδές. Μέχρις εδώ, εντάξει. Είναι άποψη. Σεβαστή, αλλά σε ότι αφορά το Υγειονομικό Αεροσκάφος της Σαντορίνης, που αποτέλεσε από το 1995, ανάσα για το νησί, έπρεπε να είναι πιο προσεκτική. Αυτό όμως είναι άλλο θέμα.

Το τρίτο όμως σημείο, κάνει τις απορίες να εξακοντίζονται. Λέει χαρακτηριστικά ο κ. Χαράλαμπος Πανοτόπουλος (ολόκληρη η ανάρτηση θα ακολουθήσει, δημόσιο πρόσωπο είναι και ότι γράφει έχει δημόσιο χαρακτήρα): “[…]δηλώνω ότι έχουν περιέλθει στην κατοχή μου, με τον πλέον νόμιμο τρόπο, καταγεγραμμένες και απομαγνητοφωνημένες συνομιλίες, στις οποίες αποκαλύπτονται συνταρακτικά στοιχεία που αφορούν μεθοδεύσεις σχετικές με το καθεστώς των αεροδιακομιδών στο νησί μας. Επειδή τα συνταρακτικά αυτά στοιχεία, έχουν δημιουργήσει πανικό στους “παροικούντες την Ιερουσαλήμ”, τους ενημερώνω ότι έχουν διαβιβαστεί αρμοδίως στη Διοίκηση της 2ης Υγειονομικής Περιφέρειας και στο γραφείο του Αναπληρωτή Υπουργού Υγείας, ενώ θα κατατεθούν άμεσα και στην Εισαγγελία Διαφθοράς”.

Άλλο σημείο:“Σε αυτούς που έχουν απειλήσει εμμέσως πλην σαφώς και ενώπιον μαρτύρων τη ζωή μου;”. Πολύ ανησυχητικό. Όντως

Με τον πλέον νόμιμο τρόπο;”. Δηλαδή έχουμε άρση απορρήτου τηλεφωνικών συνδιαλέξεων;. Εισαγγελέας διαφθοράς;. Άρα, υπόνοιες (το τεκμήριο της αθωότητας, ισχύει πάντα) για κακή ή ιδιοτελή χρήση των αεροδιακομιδών;. Με ποιό μέσο;. Του ΕΚΑΒ ή του Υγειονομικού Αεροσκάφους της Σαντορίνης;.Για την ώρα αυτά.

 

 

Η ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΠΑΝΟΤΟΠΟΥΛΟΥ

Ο ΦΟΒΟΣ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΚΙΟΤΗΔΕΣ

“Για λόγους διασφάλισης του Δημοσίου Συμφέροντος, προστασίας του προσωπικού του Γ.Ν. Θήρας από αήθεις επιθέσεις που λαμβάνουν χώρα τις τελευταίες ημέρες και ώρες, αλλά και της προσωπικής μου ασφάλειας, δηλώνω ότι έχουν περιέλθει στην κατοχή μου, με τον πλέον νόμιμο τρόπο, καταγεγραμμένες και απομαγνητοφωνημένες συνομιλίες, στις οποίες αποκαλύπτονται συνταρακτικά στοιχεία που αφορούν μεθοδεύσεις σχετικές με το καθεστώς των αεροδιακομιδών στο νησί μας.

Επειδή τα συνταρακτικά αυτά στοιχεία, έχουν δημιουργήσει πανικό στους “παροικούντες την Ιερουσαλήμ”, τους ενημερώνω ότι έχουν διαβιβαστεί αρμοδίως στη Διοίκηση της 2ης Υγειονομικής Περιφέρειας και στο γραφείο του Αναπληρωτή Υπουργού Υγείας, ενώ θα κατατεθούν άμεσα και στην Εισαγγελία Διαφθοράς. Σε αυτούς που έχουν απειλήσει εμμέσως πλην σαφώς και ενώπιον μαρτύρων τη ζωή μου τους ενημερώνω ότι ΔΕΝ ΦΟΒΟΜΑΣΤΕ, ΔΕΝ ΕΚΒΙΑΖΟΜΑΣΤΕ, ΔΕΝ ΧΡΗΜΑΤΙΖΟΜΑΣΤΕ.

Με πολλή αγάπη από τη Σαντορίνη, ο πρώην “ιδιοκτήτης βουλκανιζατέρ” και νυν Διοικητής του Γ.Ν. Θήρας, συνεπικουρούμενος από το φίλο και σύντροφο Θύμιο Γεωργόπουλο, Διοικητή του νοσοκομείου Ερυθρός Σταυρός, που μας έχει επισκεφθεί για την διοργάνωση εκδήλωσης τιμής στους εθελοντές αιμοδότες του νησιού μας”.

 

2 Απαντήσεις

  1. Ο/Η ΣαντορίνηΠόστερ λέει:

    Κύριε Πανοτόπουλε οι πολιτικές σας πεποιθήσεις θα ήταν θεμιτές αν περιορίζονταν μόνο στην προσωπική σας ζωή. Η θέση σας δεν δικαιολογεί καμία συσχέτιση των δυο. Να ξέρετε ότι δεν χρωστάτε στον πολιτικό προϊστάμενο που σας διόρισε αλλά χρωστάτε στον Ελληνικό λαό που έφερε τον πολιτικό σας προϊστάμενο στη θέση να σας διορίσει. Σταθείτε λοιπόν στο ύψος των περιστάσεων και μην παλινωδείτε ό,τι μίσησε ο λαός στους άλλους και τους έστειλε στο χρονοντούλαπο…
    Δεν σας απειλεί κανείς και δεν θα τολμήσει κανενα θρασίμι να σας επικρίνει αν εσείς λειτουργήσετε σωστά στο νοσοκομείο.
    Η τοπική κοινωνία αν και εξαρτημένη από το σύστημα, έχει αποδείξει στο παρελθόν ότι έχει άμυνες όταν απειλούνται κεκτημένα. Οι έμμεσες απειλές που αναφέρεται ενώπιον μαρτύρων θα έπρεπε να σας προβληματίσουν, όσον αφορά στις πρακτικές που ακολουθείτε ή προσπαθείτε να ακολουθήσετε. Σταθείτε εσείς στο πλευρό του Σαντορινιού κι όχι των συμφερόντων και θα δείτε την κοινωνία να σας αγκαλιάζει. Πράξτε με σύνεση και ενταχθείτε στην τοπική κοινωνία βλέποντας τα προβλήματα της, απομακρυνθείτε από πολιτικές ιδιοτέλειες και τότε ο δρόμος της επιτυχίας στο έργο σας θα είναι ανοικτός.

  2. Ο/Η ΔΗΜΗΤΡΗΣ λέει:

    Με το να σταθει ο προεδρος του Νοσοκομειου διπλα στους Σαντορινιους δεν υπαρχει κανενα οφελος!Ειναι πασιφανες οτι το Νοσοκομειο βρισκεται στο παρα 5 του κλεισιματος αφου οι ιδιοι οι κατοικοι απο ιδρυσεως ξεκινησαν την εναντιωση απεναντι στους ΔΙΚΑΙΑ ΚΑΙ ΑΞΙΟΚΡΑΤΙΚΑ διορισθεντες.Ετσι αποχωρησαν αρκετοι γιατροι μια και οικονομικα δεν εβγαιναν αν και εξαναγκαζονταν να ζουν στο γκετο του κεντρου υγειας με κοινες τουαλετες σαν λαθρομεταναστες!Σε λιγο αδειαζει και το Μικροβιολογικο καθως παραιτηθηκαν βοηθοι,και ετοιμαζονται και οι εναπομειναντες αφου οι νεες συμβασεις προσφερουν 580 ευρω!!και τωρα αναγκαζονται να δουλευουν σαν μαυροι με εξαντλητικα ωραρια.Αφηστε λοιπον τα ιδεολογικα του κ.Πανοτοπουλου και ασχοληθειτε με το επικειμενο κλεισιμο του Νοσοκομειου που τοσο πολυ πολεμηθηκε!!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *