Η Νομικού Παρασκευή υποψήφια με τη “Θηραϊκή Πολιτεία”

Νομικού Παρασκευή του Στυλιανού- Λογοθεραπεύτρια
“Καλωσορίζουμε την Παρασκευή Νομικού στη Θηραϊκή Πολιτεία, που έρχεται να διευρύνει το δυναμικό της παράταξης και να συμβάλλει στην επιδίωξη για την επιτυχία των στόχων της.
   Η Παρασκευή, είναι ένας ιδιαίτερα σημαντικός άνθρωπος για την κοινωνία του τόπου μας. Η αγάπη της για τα παιδιά και ιδιαίτερα εκείνα με ιδιαίτερες ανάγκες και δεξιότητες, την οδήγησε σε λαμπρές σπουδές και εξειδικεύσεις. Βρεφοκομία, Λογοθεραπεία στο πανεπιστήμιο της Πάτρας, Παιδοψυχολογία από το ΕΚΠΑ και σήμερα εκπαιδεύεται στην κλινική υπνοθεραπεία. Εργάζεται ακούραστα, με αφοσίωση εδώ και 5 χρόνια ως λογοθεραπεύτρια με παιδιά αλλά και με ενήλικες που έχουν ανάγκη, έχοντας δημιουργήσει ομάδες παιδιών, προετοιμάζοντας τα για να ξεκινήσουν να φοιτούν στο Δημοτικό Σχολείο, ενώ παράλληλα έχει συντονίσει ομάδες δημιουργικής απασχόλησης.
  Γνωρίζει καλύτερα από τον καθένα τα προβλήματα που αντιμετωπίζει η Σαντορίνη σε αυτό τον τόσο ευαίσθητο τομέα, όπως η έλλειψη ειδικού αναπτυξιολόγου, γεγονός που αναγκάζει οικογένειες να ταξιδεύουν στην Αθήνα, η έλλειψη ψυχιατρικής φροντίδας, αλλά και γενικότερα οι αδυναμίες που υπάρχουν σε κοινωνικές δομές.
Είναι μητέρα ενός μικρού αγοριού, σύζυγος του Νίκου Αναπλιώτη, γέννημα θρέμμα του Μεγαλοχωρίου. Πρόκειται να αφιερώσει τη γνώση, τη δύναμη και το ενδιαφέρον της για την οικογένεια και την κοινωνία μας.
  Η Θηραϊκή Πολιτεία καλωσορίζει την Παρασκευή Νομικού, ένα άξιο μέλος της κοινωνίας μας, που συμμετέχει και στηρίζει το όραμα της παράταξης για μια δυναμική πορεία της Σαντορίνης και της Θηρασίας ως σύγχρονων τόπων και οικιστικών προορισμών που θα ανταποκρίνονται στις προκλήσεις των καιρών, χωρίς να χάνει ο τόπος τη μοναδικότητα και ιδιαιτερότητα του, που τον έφεραν στο προσκήνιο του παγκόσμιου ενδιαφέροντος και που η διατήρηση και προστασία τους, θα καθορίσει το μέλλον του”.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *