Η Νομικού Αργυρούλα με τη “Θηραϊκή Πολιτεία”

Ανακοίνωση υποψηφιότητας

 

 

 

“Νομικού Αργυρούλα του Γεωργίου- Ελεύθερη Επαγγελματίας

Καλωσορίζουμε την Αργυρούλα Νομικού, που έρχεται να διευρύνει το δυναμικό της παράταξης και να συμβάλλει στην επιδίωξη για την επιτυχία των στόχων της.

  Η Αργυρούλα μητέρα τριών παιδιών, γέννημα θρέμμα Μεγαλοχωρίου, ασχολήθηκε για πολλά χρόνια με το εμπόριο, διατηρώντας ανθοπωλεία στο Εμπορείο και στα Φηρά. Πλέον δραστηριοποιείται στον τομέα των κοινωνικών εκδηλώσεων αλλά και του τουρισμού.

Ήταν πάντοτε στις προθέσεις της να ασχοληθεί με τα κοινά και πλέον θέτει τον εαυτό της στη διάθεση του κοινού σκοπού, για το καλό του τόπου μας.

  Η Θηραϊκή Πολιτεία καλωσορίζει την Αργυρούλα Νομικού, ένα άξιο μέλος της κοινωνίας μας, που συμμετέχει και στηρίζει το όραμα της παράταξης για μια δυναμική πορεία της Σαντορίνης και της Θηρασίας ως σύγχρονων τόπων και οικιστικών προορισμών που θα ανταποκρίνονται στις προκλήσεις των καιρών, χωρίς να χάνει ο τόπος τη μοναδικότητα και ιδιαιτερότητα του, που τον έφεραν στο προσκήνιο του παγκόσμιου ενδιαφέροντος και που η διατήρηση και προστασία τους, θα καθορίσει το μέλλον του”.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *