Η MICROSOFT, ΟΝΟΜΑΖΕΙ ΤΟ ΝΕΟ ΤΗΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ, ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ

ΜΙΑ ΓΙΓΑΝΤΙΑΙΑ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ ΤΟΥ ΝΗΣΙΟΥ

 

 

Μια από τις μεγαλύτερες διαφημίσεις, επιτυγχάνει η Σαντορίνη, μέσω του τεχνολογικού γίγαντα Microsft. Πρόκειται για το νέο λειτουργικό σύστημα το οποία ο κολοσσός του Μπίλι Γκέιτς, αποφάσισε να ονομάσι “Santorini”.

Πρόκειται για μια ελαφριά εκδοχή των Windows, η οποία έχει πάρει αρχικά το όνομα του νησιού. Οι τεχνικές λεπτομέρειες αφορούν τους ειδικούς, αλλά όπως αναφέρει η επίσημη σελίδα windowscentral “Φήμες δείχνουν ότι η Microsoft σχεδιάζει να μιλήσει για το Windows Lite στη διάσκεψη προγραμματιστών διάρθρωσης τον Μάιο . Αν ναι, αυτό θα είναι η πρώτη φορά που το κοινό παίρνει μια προεπισκόπηση της Σαντορίνης, στην έκδοση τπυ πυρήνα των Windows και στον πυρήνα λειτουργικού συστήματος που θα δείτε πιθανόν την πλοήγηση στους αναδιπλούμενους υπολογιστές και άλλα παραδοσιακά laptops και 2-σε-1s, με την κωδική ονομασία «Κένταυρος» και ” Πήγασος ” , αντίστοιχα. Η εμπειρία της Σαντορίνης είναι ελαφρώς διαφορετική ανάλογα με το αν εκτελείται σε συσκευή Centaurus ή Pegasus, έτσι οι διαφορετικές περιπτώσεις χρήσης υλικού δεν παρεμποδίζουν την εμπειρία του OS”.

Τώρα, βέβαια μόνο οι ειδικοί στους υπολογιστές, καταλαβαίνουν τι σημαίνουν αυτά, αλλά το γεγονός πως η κορυφαία εταιρεία τεχνολογίας του κόσμου, επιλέγει τη Σαντορίνη, είναι σημαντικό.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *