Η Μ. ΔΑΝΕΖΗ ΜΕ ΤΟ “ΤΩΡΑ”

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑΣ

  “Καλωσήρθες Μαρία!

Η Δανέζη Μαρία, κόρη του Μάρκου και της Κατερίνας Δανέζη, σύζυγος του Δημήτρη Λυγνού και γέννημα-θρέμμα Σαντορινιά, από την Έξω Γωνιά, ενώθηκε με την ομάδα των νικητών !

Παιδί δυναμικών γονέων, θέλησε και η ίδια να ασχοληθεί με τα Κοινά, ακολουθώντας το παράδειγμα και τη δυναμική του πατέρα της, του οποίου η υπέρογκη αγάπη για το χωριό του -καθώς και των συγχωριανών του προς τον ίδιο- οδήγησε στην προεδρία του, στην κοινότητα της Έξω Γωνιάς επί 4 τετραετίες!

  «Διδάχτηκα από τον πατέρα μου την αξία της προσφοράς. Πως μόνο όταν προσφέρεις νιώθεις πραγματικά γεμάτος, και όχι όταν παίρνεις!»

Με κίνητρο της, τα υψηλά αυτά ιδεώδη και την απύθμενη όρεξη για μάχη υπέρ των ιδανικών της, η Μαρία, στις προηγούμενες εκλογές, είχε την τιμή να εισπράξει από τους συγχωριανούς της, την ίδια αγάπη και αποδοχή που απολάμβανε και ο πατέρας της.

Αυτά οδήγησαν και την ίδια στην προεδρία της Κοινότητας του χωριού της, της οποίας αναγκάζεται σήμερα να παραιτηθεί, πιεζόμενη από προσωπικούς της λόγους!

Μην ανησυχείς Μαρία μας! Η οικογένεια του ΤΩΡΑ, θα σου δώσει τη στήριξη και τις δυνάμεις της, για να υλοποιήσεις το όραμα σου για το χωριό σου και το νησί μας!

  Η επαναλειτουργία του Δημοτικού σχολείου Έξω Γωνιάς, η συγκοινωνία, τα μονοπάτια και όλες οι ιδέες σου για την ανάπτυξη της κοινότητας σου, βρίσκουν πλέον σύμμαχο -εκτός από τους συγχωριανούς σου που ήδη έχεις επιστρατεύσει- και την ομάδα που μπορεί! Την ομάδα του ΤΩΡΑ!

Η καθημερινή σκληρή δουλειά ως μητέρα 3 παιδιών, καθώς και τα 10 χρόνια προϋπηρεσίας στην Ολυμπιακή Αεροπορία, αποδεικνύουν πως η επιτυχία είναι θέμα νοοτροπίας, επιλογής και προσπάθειας!

Μαρία μου, μαζί θα προσπαθήσουμε και θα αφήσουμε το στίγμα της νέας εποχής! Το πείσμα σου, η επιμονή, η υπομονή, αλλά και η στήριξη σου στην προσπάθεια μας να αλλάξει σελίδα η Σαντορίνη, με νέους ανθρώπους στη διοίκηση, είναι αυτά που θα μας οδηγήσουν σε πανηγυρισμούς αλλά και πολλή δουλειά την 8η Οκτωβρίου!

Είμαι πολύ περήφανος να υποδέχομαι στην οικογένεια μας ανθρώπους σαν εσένα Μαρία! Καλωσήρθες!

Ορφανός Μανόλης

Επικεφαλής Δημοτικής παράταξης «Τώρα! για τη Σαντορίνη και τη Θηρασιά».

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *