Η Ευαγγελία Ζαράνη με το “Σαντορινιό Όραμα”

Ανακοίνωση υποψηφιότητας
“Το “Σαντορινιό Όραμα” δυναμώνει !
ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ ΖΑΡΑΝΗ
Μαζί μας υποψήφια για τις Δημοτικές εκλογές η Ευαγγελία Ζαράνη.
Η Ευαγγελία Ζαρανη γεννήθηκε και μεγάλωσε στον Καρτεράδο.
Είναι παντρεμένη, μητέρα τριών παιδιών και γιαγιά δύο εγγονιών.
Δραστήρια και δημιουργική, διετέλεσε Πρόεδρος του συλλόγου γονέων και κηδεμόνων του Νηπιαγωγείου Καρτεράδου, μετέπειτα του συλλόγου γονέων και κηδεμόνων του Δημοτικού σχολείου του χωριού της, αλλά και πρόεδρος του συλλόγου γονέων και κηδεμόνων του Γυμνασίου Θήρας και ακολούθως του Λυκείου Θήρας.
  Υπηρέτησε τις θέσεις αυτές με υπευθυνότητα, προσπαθώντας πάντα για την διεκδίκηση της καλυτέρευσης των σχολικών μονάδων του νησιού μας.
Η Ευαγγελία Ζαράνη, τιμώντας την παράδοση του νησιού μας και πιστεύοντας στην αναγκαιότητα διατήρησης των εθίμων του τόπου μας συμμετείχε, ως μέλος του Δ. Σ. Του Πολιτιστικού Πνευματικού συλλόγου Καρτεράδου “Παναγία η Γλυκογαλούσα*.
  Για μια δεκαετία διετέλεσε Πρόεδρος του Δ.Σ. του πολιτιστικού συλλόγου του χωριού της, προσφέροντας τον καλύτερο εαυτό της στις πλούσιες δράσεις του .
Η Ευαγγελία Ζαράνη, προσφέρει τις υπηρεσίες της κάθε φορά που η Τράπεζα αίματος Σαντορίνης οργανώνει τις αιμοδοσίες στο νησί μας, από την έναρξη των δράσεων έως σήμερα και πλέον είναι εκλεγμένο μέλος και ταμίας του Δ. Σ. του Συλλόγου Στήριξης του Νοσοκομείου μας.
  Διετέλεσε επίσης εκλεγμένο μέλος της τοπικής Κοινότητας Καρτεράδου και μέλος του Δ.Σ. του ΔΑΠΠΟΣ υπηρετώντας με συνέπεια την Τοπική Αυτοδιοίκηση.
Η πλούσια δράση της, ο εθελοντισμός της και το οργανωτικό της πνεύμα είναι οι εγγυήσεις για την προσφορά της στον τόπο και τους συμπολίτες της.
Καλώς ήρθες στην ομάδα μας Ευαγγελία
Καλό μας αγώνα και καλή επιτυχία !”.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *