“Η ΕΝΩΣΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΑΓΑΖΑΚΙ ΣΑΣ”

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΑΠΟ ΔΥΟ ΕΚΛΕΓMΕΝΟΥΣ ΣΤΗ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΤΗΣ ΕΣΘΠ

 

 

14502912_1228803390511125_4144271147030987307_nΗ Ένωση………………., δεν είναι «μαγαζάκι σας»

Πριν ένα μήνα, ζητήσαμε από το Διοικητικό Συμβούλιο της Ε.Γ.Σ.Θ.Π, την έκθεση παραβάσεων που συνέταξε η Υπηρεσία του Υπουργείου Οικονομικών ,που διενήργησε έλεγχο στο δοκιμαστήριο – καθιστικό της.

Μέχρι και σήμερα, δεν μας έχει χορηγηθεί ούτε αυτό το απλό έγγραφο, για να γνωρίζουμε και μείς , ως μέλη της Γενικής Συνέλευσης της Οργάνωσης, ποιες ήταν αυτές οι παραβάσεις που οδήγησαν στο κλείσιμο της επιχείρησης και αν ήταν άδικες, να διαμαρτυρηθούμε και μείς.

Με τις ενέργειές σας αυτές, δείχνετε ότι φοβάστε και γι αυτό αποφεύγετε να δώσετε αυτά τα στοιχεία-πληροφορίες, που ζητάμε εδώ και καιρό.

Το νόμιμο αυτό δικαίωμά μας, με την ιδιότητα των εκλεγμένων αντιπροσώπων στη Γενική Συνέλευση της ΄Ενωσης, να ζητάμε πληροφορίες για την πορεία υποθέσεών της, δεν θα το απεμπολήσουμε. Θα το υπερασπιστούμε με όλες μας τις δυνάμεις.

Η νοοτροπία , η Ένωση είναι «μαγαζάκι μας» και αποφασίζουμε εμείς και το δικό μας κονκλάβιο , θα σπάσει.

Το αγροτικό κίνημα, πάλεψε και παλεύει για να απαλλαγεί από τέτοιου είδους νοοτροπίες.

Εδώ και χρόνια ,αγωνίζεται για να κτίσει παραγωγικούς συνεταιρισμούς που να είναι δίπλα στους αγρότες ,ώστε να ξημερώσουν καλύτερες μέρες γι αυτούς και τις οικογένειές τους.

ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΣΙΓΑΛΑΣ

ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ ΝΟΜΙΚΟΣ

Save

Save

Save

1 Response

  1. Ο/Η Δαρζεντας Γιώργος λέει:

    Γιατί σας φαίνετε περίεργο βρε παιδιά που δεν σας δίνουν αυτο το χαρτάκι, το ( προς αποκατάσταση της αλήθειας αυτο χαρτάκι);. Δεν ντρέπεστε να το ζητάτε και να μην πιστεύετε στον λόγο τους; ααααχαχαχαχαχαχα.. Μα είστε πολύ καχύποπτη βρε παιδια.. Ηταν σαφές το ( προς αποκατάσταση της αλήθειας) δελτιο τύπου , γιατι δεν το πιστεύετε.. Ωρα ειναι να μας πείτε οτι αφου βγάζει η Ένωση 32 000 το διήμερο θέλετε και να πληρώνονται οι αγρότες με το που πάνε το εμπόρευμα τούς..

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *