ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΘΗΡΑΣ: “Η ΒΛΥΧΑΔΑ ΘΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΤΕΙ”

 

112_1214H Βλυχάδα θα προστατευτεί.

Οι παράνομες οικοδομικές εργασίες που έχουν διαπιστωθεί στην Βλυχάδα της Σαντορίνης έχουν τεθεί υπόψη των υπηρεσιών μας και έχουν δρομολογηθεί όλες οι δέουσες ενέργειες προκειμένου να αποκατασταθεί η νομιμότητα και να αποδοθούν οι ευθύνες σε όσους εμπλέκονται.

Η Βλυχάδα θα έπρεπε να έχει χαρακτηριστεί από την πολιτεία ως περιοχή απολύτου προστασίας όπως άλλωστε έχει εκφραστεί πολλές φορές η ανάγκη από τον Δήμαρχο Θήρας.

Δεν είναι η πρώτη φορά που η δημοτική αρχή ασχολείται με την προστασία της συγκεκριμένης περιοχής παρά τις δυσκολίες ελέγχου.

Ο Δήμος Θήρας δεν θα επιτρέψει να καταστραφεί η περιοχή από τη βουλιμία κανενός και ευχαριστεί τους πολίτες για το ενδιαφέρον που επιδεικνύουν. Μας δίνει την αισιοδοξία ότι ως κοινωνία θα αποτρέψουμε τις παρούσες και μελλοντικές παρόμοιες ενέργειες”.

2 Απαντήσεις

  1. Ο/Η Δαρζεντας Γιώργος λέει:

    Αισθάνομαι λιγο άβολα πραγματικά οταν ακούω οτι θέλουν να προστατεύσουν την βλυχαδα…Ποιοι; αυτοί που δεν προστάτευσαν το λιμανάκι της απο την καταστροφή; Αυτοι που δεν προστάτευσαν το κύριο λιμάνι του νησιού; Αυτοι που δεν προστάτευσαν και δεν προστατεύουν τα παιδιά μας που παίζουν στους δρόμους γιατι δεν έχουν παιδικές χαρές να πάνε; Αυτοι που στοιβάζουν τα παιδια μας σε κοντέινερ λογο ανικανότητας; Ποιοί θα προστατεύσουν την βλυχαδα ρε παιδιά;; Πιστεύω οτι έχω πολύ χιούμορ αλλα μαλον κάποιοι εχουν περισσότερο..

  2. Ο/Η Χατζακη Μαρία λέει:

    Ελπίζω αυτή την φορα να προλάβετε πριν γίνει ολοσχερής καταστροφή
    Και πράγματι θα χαρώ και θα εκπλαγώ αν αποδωθούν ουσιαστικές ευθύνες επιτέλους κάποτε στην Ελλάδα του δε φταίω εγώ αλλα …. χ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *