Η Χ. ΣΙΓΑΛΑ ΜΕ ΤΟ “ΤΩΡΑ”

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑΣ

  “Χριστίνα μου, προχωράμε δυνατά με όραμα και όρεξη για δουλειά!

Η Χριστίνα Σιγάλα, μόλις 34 ετών και ήδη επιτυχημένη επαγγελματίας του νησιού, διατηρεί δυο επιχειρήσεις, που χάρη στην ευστροφία και την εργατικότητα της, είναι αμφότερες ευημερούσες!

Πρόκειται για ένα κομμωτήριο στην γενέτειρα της, το Εμπορείο, και ένα τουριστικό γραφείο που εξειδικεύεται στις μετακινήσεις των επισκεπτών του νησιού μας.

Η Χριστίνα, που από τα 16 της μόλις χρόνια, μπήκε στον εργασιακό στίβο, αποφάσισε και αυτή τη φορά να λάβει μέρος στη σκυταλοδρομία των Δημοτικών εκλογών, με την ομάδα των νικητών! Με την ομάδα που δουλεύει ακούραστα και αδιάκοπα τα τελευταία χρόνια, με στόχο την ανάπτυξη των νησιών μας και όχι το βάθρο αυτό κάθε αυτό!

Η Χριστίνα, μέλος του ΔΣ του ΔΑΠΠΟΣ, έχει ήδη βάλει το λιθαράκι της για την πολιτιστική και πνευματική ανάπτυξη του τόπου, στον οποίο μεγαλώνει ο γιος της. Όραμα της, ως νέα μητέρα, είναι να δημιουργηθούν οι κατάλληλες συνθήκες διαβίωσης και διαπαιδαγώγησης στα νησιά μας!

Παντρεμένη με τον Θεόδωρο Λειβαδάρο, αλλά και ισόβια δεσμευμένη με την οικογένεια του ΤΩΡΑ, η Χριστίνα είναι αυτή που με την αυθεντικότητα και την αισιοδοξία της, τροφοδοτεί με θετική ενέργεια όλη την ομάδα μας!

Σ´ ευχαριστούμε Χριστίνα! Προχωράμε μπροστά με σθένος, ορμή, αλλά και χαμόγελο !

Ορφανός Μανόλης

Επικεφαλής Δημοτικής παράταξης «Τώρα! για τη Σαντορίνη και τη Θηρασιά».

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *