“Η BLUE STAR FERRIES, ΣΤΑΘΕΡΟΣ ΚΑΙ ΠΟΛΥΤΙΜΟΣ ΣΥΜΜΑΧΟΣ ΤΟΥ ΑΟ ΘΗΡΑΣ”

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ ΤΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ

 

 

 

“Έναν σταθερό και πολύτιμο σύμμαχο, έχει στο πλευρό του ο ΑΟ Θήρας. Πρόκειται για την ηγέτιδα εταιρεία της ακτοπλοΐας Blue Star Ferries, η οποία αποδεικνύει πως δεν ενώνει μόνο τα νησιά με τα υπερσύγχρονα πλοία της, αλλά μπαίνει και στην καρδιά των τοπικών κοινωνιών, στηρίζοντας έμπρακτα τον αθλητισμό.

Εδώ και τέσσερα χρόνια, ο ΑΟ Θήρας, έχει την ευχέρεια να επενδύει περισσότερο στις Ακαδημίες του και να υλοποιεί τα πλάνα του, χάρις στην Blue Star Ferries, η οποία σε κάθε εκτός έδρας αγώνα κορασίδων ή γυναικών μεταφέρει τις αποστολές μας δωρεάν.

Για μια νησιωτική ομάδα, όπως ο ΑΟ Θήρας, αυτό δεν είναι απλή χορηγία, αλλά χειρονομία φιλίας, στήριξης και συμπαράστασης.

Δημιουργεί μια αίσθηση σιγουριάς, δίνει ανάσα στον αγώνα μας και δαμάζει κύματα που αλλιώς, ίσως ήταν δύσκολο να τα περάσουμε. Οι ευχαριστίες μας είναι μεγάλες και ανυπόκριτες.

Αλλά εκείνο που έχει μεγαλύτερη σημασία, είναι πως η εταιρεία αναδεικνύει πάλι τον ακατάλυτο δεσμό που έχουν οι νησιώτες με τα καράβια τους. Δεν είναι μόνο ένα μεταφορικό μέσον, αλλά η σταθερή επαφή τους με τον κόσμο. Έτσι, σε κάθε αγώνα, ο ΑΟ Θήρας, ξέρει πως ένας σταθερός, ισχυρός και γενναιόδωρος φίλος, βρίσκεται στο λιμάνι και περιμένει την Ομάδα. Και είμαστε ευγνώμονες γι αυτό!”.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *