“Η απεργία αποχή από την ατομική αξιολόγηση θα συνεχιστεί”

Αγωνιστική Συσπείρωση Εκπαιδευτικών Θήρας

 

 

 

 

 

“Το δίκιο θα κριθεί στο δρόμο και όχι στις αίθουσες των δικαστηρίων!

 

 

Σήμερα, 27/2/2024, το μονομελές Πρωτοδικείο Αθηνών, όπως ήταν αναμενόμενο, έκανε δεκτή την αγωγή του ΥΠΑΙΘΑ και έκρινε την απεργία αποχή (ΔΟΕ – ΟΛΜΕ) από την «ατομική αξιολόγηση» παράνομη, με βάση το αντεργατικό νομοθετικό οπλοστάσιο που έχει διαμορφωθεί όλα τα τελευταία χρόνια.

Ο πραγματικός χαμένος και της σημερινής διαδικασίας είναι το ίδιο το ΥΠΑΙΘΑ και η κυβέρνηση της ΝΔ που προσφεύγουν στα δικαστήρια απέναντι σε μαχόμενους εκπαιδευτικούς, που με  διώξεις και καταστολή επιχειρούν κάμψουν τον δίκαιο αγώνα μας για την υπεράσπιση των μορφωτικών δικαιωμάτων των μαθητών και της παιδαγωγική μας υπόσταση.

Είναι βαθιά γελασμένοι αν νομίζουν ότι με τέτοιες προκατασκευασμένες αποφάσεις θα μας λυγίσουν.

 

Ο αγώνας συνεχίζεται ακόμα πιο αποφασιστικά! Η αντιεκπαιδευτική αξιολόγηση δε θα περάσει!

 

Προχωράμε αποφασιστικά στην υλοποίηση της απεργίας αποχής που ήδη έχει αποφασιστεί να κηρυχθεί από τη ΑΔΕΔΥ. Ούτε βήμα πίσω! Το δίκιο δε θα κριθεί στις δικαστικές αίθουσες αλλά στο δρόμο του αγώνα! Η αντίσταση στην αξιολόγηση πρέπει να συνεχίσει και θα συνεχιστεί ανεξαρτήτως δικαστικών αποφάσεων.

Δίνουμε αποφασιστική απάντηση και στην καταστολή με τη μαζική μας συμμετοχή στη αυριανή πανεργατική απεργία. Κλείνουμε όλα τα σχολεία, βγαίνουμε μαζικά στο συλλαλητήριο!

 

ΟΛΟΙ/ΕΣ ΣΤΗΝ ΑΠΕΡΓΙΑΚΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ

ΣΤΙΣ 12.30 ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΤΩΝ ΦΗΡΩΝ

Όλοι μαζί ενωμένοι θα βγούμε και πάλι νικητές!”

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *