«Η ΑΝΟΙΞΗ ΕΙΝΑΙ Η ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΣΤΙΓΜΗ ΓΙΑ ΤΗ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ»

ΣΤΟΥΣ ΚΟΡΥΦΑΙΟΥΣ ΓΑΜΗΛΙΟΥΣ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΥΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΟΙΞΗ ΤΟΥ 2016

 

 

 

SANTORINI_BLONDE_ABROADΗ «Kiersten», όπως υπογράφει είναι μια νεαρή από την Καλιφόρνια, που αποφάσισε να εγκαταλείψει την καριέρα της στον χρηματοοικονομικό κλάδο και να ριχτεί στην περιπέτεια των ταξιδιών. Δεν της βγήκε σε κακό, καθώς ήταν η αρχή φια τη δημιουργία μιας τεράστιας ταξιδιωτικής επιχείρησης, με πολλούς εργαζόμενους και συνεργάτες, ανά τον κόσμο και μια δημοφιλέστατη ιστοσελίδα με τον τίτλο «The Blonde Abroad» («Η Ξανθιά στην ύπαιθρο», σε πολύ ελεύθερη απόδοση. Παίζοντας με τη χαζοχαρούμενη διάσταση που δίνεται –κυρίως στην Αμερική-  στις ξανθιές, η ίδια μόνο χαζοχαρούμενη δεν είναι. Α[πόδειξη το ότι έγινε πλούσια και εκατοντάδες χιλιάδες αναγνώστες της ιστοσελίδας της, ακολουθούν σχεδόν ευλαβικά τις συμβουλές της.

Στην πρόσφατη ανάρτηση της, «η ξανθιά από την Καλιφόρνια», προτείνει του καλύτερους γαμήλιους προορισμούς, για την Άνοιξη του 2016. Ανάμεσα σε αυτούς βρίσκεται και η Σαντορίνη, με την Kiersten, να γράφει, μεταξύ των άλλων:
«Αυτό το γραφικό ελληνικό νησί είναι γνωστό για τα γραφικά λευκά κτίρια που είναι γαντζωμένα στους γκρεμούς, και τα συγκλονιστικά, παραδεισένια ηλιοβασιλέματα. Η Σαντορίνη περιέχει ανέγγιχτες, υπέροχες παραλίες, πανέμορφα τοπία, αρχαίες πόλεις, έντονη νυχτερινή ζωή, και ακόμη και ένα ενεργό ηφαίστειο.

Η άνοιξη είναι η καλύτερη στιγμή για περιηγήσεις σε ότι το νησί έχει να προσφέρει!».

 

 

ΟΙ ΚΟΡΥΦΑΙΟΙ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

 

 

 

Here is the roundup of amazing spring honeymoon destinations around the world!

– Amsterdam –

 

– California Coast –

 

– Florence –

 

– Santorini –

T

– Charleston –

– Maldives –

 

ΠΗΓΗ: http://theblondeabroad.com/2016/01/04/the-best-destinations-for-a-spring-honeymoon/

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *