H αλήθεια δεν ευνουχείται με τα fake news της «ομάδας αλήθειας» της ΝΔ.

Νίκος Λεβογιάννης, πρώην Βουλευτής κυκλάδων

 

 

 

 

 

 

Ο πρώην βουλευτής, φιλόλογος και συγγραφέας κ. Νίκος Λεβογιάννης

“Η μονταζιέρα της ΜΑΞΙΜΟΥ ΑΕ με την “ομάδα αλήθειας”-λάσπης, όπου αλήθεια γι αυτούς σημαίνει ψεύδη και μαύρη προπαγάνδα, ενοχλήθηκε από τη δυναμική δράση του ΣΥΡΙΖΑ στη Σύρο και τη συχνή και ουσιαστική παρουσία το τελευταίο διάστημα κορυφαίων στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ στο νησί.

Δεν έχει ακόμα χωνέψει η ΝΔ το γεγονός ότι στη Σύρο ο ΣΥΡΙΖΑ ήταν πρώτο κόμμα στις εκλογές του 2019, ότι, στις πρόσφατες επισκέψεις και φιέστες του ίδιου του Μητσοτάκη, του Γεωργιάδη και άλλων κυβερνητικών στελεχών στη Σύρο, ο λαός τους έδειξε την πλάτη του.

Η προσπάθειά τους να παρουσιάσουν ως δικό τους έργο την επαναλειτουργία του Νεωρίου έπεσε στο κενό. Οι εργαζόμενοι και η τοπική κοινωνία, ξέρουν καλά ότι η επαναλειτουργία του είναι έργο της κυβέρνησης του ΣΥΡΙΖΑ.

 

Η Οργάνωση του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ στη Σύρο, ανανεωμένη και έχοντας πολλαπλασιάσει τα μέλη της, τους ενοχλεί με τη δυναμική παρουσία της, με το άνοιγμα που κάνει στην τοπική κοινωνία, με τις συχνές συναντήσεις με τους τοπικούς φορείς, με τις ανοιχτές συζητήσεις που οργανώνει, με τις ανακοινώσεις της στα τοπικά ΜΜΕ, με τη συχνή  αρθρογραφία στελεχών της για τα προβλήματα της Σύρου και των Κυκλάδων.

Μη έχοντας τη δυνατότητα να αντιπαρατεθεί πολιτικά σε αυτές τις δραστηριότητες, που συζητούνται στην τοπική κοινωνία, επιδίδεται στην γνωστή της τακτική, παραποίησης της αλήθειας, με τη δημοσίευση στο διαδίκτυο παραποιημένων φωτογραφιών με άδειες δήθεν αίθουσες και με ειρωνικά σχόλια.

 

Η πραγματικότητα όμως είναι πικρή γι αυτούς. Οι κυκλαδίτες, οι Συριανοί, βιώνουν εντονότατα  την αντιλαϊκή πολιτική της ΝΔ, την “ακρίβεια Μητσοτάκη”, την υποβάθμιση του Νοσοκομείου Σύρου,  που έχει μετατραπεί σε Κέντρο Υγείας, υφίστανται τις συνέπειες του υψηλού ΦΠΑ στα είδη πρώτης ανάγκης,  παρά τις υποσχέσεις τους ότι θα μειωθεί, βλέπουν να απαξιώνεται μέχρι να καταργηθεί ουσιαστικά το μεταφορικό ισοδύναμο.

Οι εκλογές είναι πολύ κοντά πλέον και η απάντηση της κάλπης θα είναι ηχηρή.

Το Φως της Δημοκρατίας θα διαλύσει το σκοτάδι του καθεστώτος Μητσοτάκη και των παραφυάδων του στις Κυκλάδες”.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *