Γρηγόρης Μαντούσης: “Θα συνεχίσω ως ενεργός δημότης”

Ένας δημοτικός κύκλος κλείνει και ένας νέος αρχίζει.

 

 

 

 

Είναι μεγάλη τιμή για μένα1 που διετέλεσα Αντιδήμαρχος Θήρας. Έδωσα τον καλύτερό μου εαυτό για να ανταπεξέλθω στις απαιτήσεις1 πολλές φορές με προσωπικό κόστος και πιστεύω ότι την τελική αποτίμηση της όλης προσπάθειας1 θα την εκτιμήσει τελικά ο δημότης.

Πιστεύω ακράδαντα ότι σε μια δύσκολη εποχή για την Αυτοδιοίκηση,

με τόσα προβλήματα και με την κρίση της πανδημίας να επηρεάζει την εξέλιξη των έργων I με ελάχιστο μεν προσωπικό του Δήμου1 αλλά με όρεξη και μεράκι1 καταφέραμε στο χρονικό διάστημα αυτό1 να αλλάξουμε το Δήμο μας προς το καλύτερο και να βάλουμε τα θεμέλια για σοβαρά ζητήματα1 που ταλανίζουν τα νησιά μας1 εδώ και πολλά χρόνια.

 

Θέλω πάνω απ1 όλα να ευχαριστήσω την οικογένειά μου για την υπομονή και την κατανόηση1 που έδειξαν.

Ευχαριστώ θερμά τον κόσμο που με τίμησε με την ψήφο του1 καθώς και

τον Δήμαρχο κ. Αντώνη Σιγάλα1 που με εμπιστεύτηκε για αυτή τη θέση1 τους συνάδελφους Αντιδημάρχους, τους Δημοτικούς Συμβούλους και όλους τους Προέδρους των Κοινοτήτων με τους οποίους συνεργάστηκα.

Πάνω από όλα όμως, θέλω να ευχαριστήσω θερμά όλα τα στελέχη και όλους τους εργαζόμενους του Δήμου, που χωρίς τη φιλότιμη δουλειά τους, δεν θα μπορούσαμε να κάνουμε όλα αυτά τα έργα1 που απολαμβάνουν οι συμπολίτες μας, αλλά και αυτά που ήδη έχουν ολοκληρωθεί οι μελέτες τους και θα δούμε σύντομα να υλοποιούνται.

Θέλω να ζητήσω συγνώμη αν κάποιους δεν κατάφερα να ικανοποιήσω, όμως κάποια πράγματα γίνονται και κάποια όχι, αλλά μερικές φορές γίνονται και λάθη, τα οποία είναι ανθρώπινα.

Θα συνεχίσω ως ενεργός δημότης να αγωνίζομαι για το καλό του Δήμου μας και δηλώνω πολιτικά παρών.

Τέλος, θέλω να ευχηθώ με όλη μου την καρδιά, καλή επιτυχία στη νέα Δημοτική Αρχή.-

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *