Site icon Santonews

ΓΙΟΡΤΗ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΕΠΕΤΕΙΟΥ ΣΤΟ ΕΙΔΙΚΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΦΗΡΩΝ

ΖΩΓΡΑΦΙΚΗ ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ ΕΜΠΝΕΥΣΜΕΝΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ

  “Την Πέμπτη 23/3/2023 οι μαθητές/τριες του Ειδικού Δημοτικού Σχολείου Φηρών Θήρας με την υποστήριξη του Εκπαιδευτικού Προσωπικού παρακολούθησαν την τελική πρόβα της γιορτής της 25ης Μαρτίου 1821 των μαθητών/τριών της Ε’ Τάξης του Δημοτικού Σχολείου Φηρών Θήρας. Tο σχολείο μας ευχαριστεί θερμά για την πρόσκληση τόσο της Διευθύντριας κ. Άννας Γαβαλά όσο και της Υποδιευθύντριας κ. Φωτεινής Μητριτζάκη για την πρόσκληση του Δημοτικού Σχολείου Φηρών Θήρας προς τους μαθητές/τριες του Ειδικού Δημοτικού Σχολείου Φηρών Θήρας.

  Όλοι οι μαθητές/τριες του σχολείου μας με ιδιαίτερη χαρά και ενθουσιασμό παρακολούθησαν την πρόβα της γιορτής και χτύπησαν δυνατά παλαμάκια τόσο κατά τη διάρκεια της σχολικής γιορτής όσο και στη λήξη της θεατρικής παράστασης των μαθητών/τριών του Δημοτικού Σχολείου Φηρών. Θερμά συγχαρητήρια σε όλους τους μαθητές/τριες που συμμετείχαν στην θεατρική παράσταση και έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό καθώς επίσης και στο Εκπαιδευτικό Προσωπικό του Δημοτικού Σχολείου Φηρών Θήρας.

  Σήμερα Παρασκευή 24/3/2023 η γιορτή του σχολείου μας με θέμα την 25η Μαρτίου 1821 πραγματοποιήθηκε με την υποστήριξη του Εκπαιδευτικού Προσωπικού. Οι μαθητές/τριές μας ζωγράφισαν και έφτιαξαν σημαιάκια, έφτιαξαν τσολιαδάκια, ζωγράφισαν τον παραδοσιακό τσολιά και την Ελληνοπούλα υπό τους ήχους των εορταστικών τραγουδιών της Εθνικής μας Επετείου 25η Μαρτίου 1821. Η αντιπροσωπευτική ομάδα μαθητών/τριών του σχολείου μας θα συμμετέχει αύριο στις εορταστικές εκδηλώσεις του Δήμου Θήρας για την 25η Μαρτίου 1821 με την υποστήριξη του Εκπαιδευτικού Προσωπικού του σχολείου μας.

Χρόνια πολλά!!!”.

Exit mobile version