«ΓΙΑΤΙ ΟΙ «ΑΛΑΝΘΑΣΤΟΙ» ΑΠΟΠΕΜΦΘΗΚΑΝ;»

ΕΠΙΘΕΣΗ ΤΗΣ ΝΟΔΕ ΝΔ ΚΥΚΛΑΔΩΝ ΣΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ

 

 

 

 

«Πράξη πολιτικής δειλίας οι αποκεφαλισμοί  ή ένα ακόμη επικοινωνιακό παιχνίδι;;;;»

14  μέρες μετά από την μεγάλη  εθνική τραγωδία στο Μάτι και η κυβέρνηση το μόνο που κάνει είναι να «ψάχνεται». Ψάχνει τρόπους επικοινωνιακής διαχείρισης!!! Ούτε λόγος για συγγνώμη !!! . Με όψιμες παραιτήσεις και αποπομπές προσπαθεί να μετατοπίσει τις ευθύνες και να αποπροσανατολίσει τους πολίτες από τον βασικό υπεύθυνο , που δεν είναι άλλος από τον ίδιο τον κ. Τσίπρα. Γιατί οι «αλάνθαστοι» αποπέμφθηκαν ;;;  Γιατί άλλαξε γνώμη ο κ. Τσίπρας;;; Ο ίδιος δε μας είπε ότι «οι αποκεφαλισμοί την ώρα της μάχης , δεν αποτελούν πράξη πολιτικής γενναιότητας , αλλά πολιτικής δειλίας»;;;; Δεν τους έδινε συγχαρητήρια ;;;;; Άλλαξε κάτι;;;

Είμαστε βέβαιοι ότι δεν άλλαξε κάτι !!! Οι όψιμες παραιτήσεις και αποπομπές δεν είναι τίποτα άλλο ,  παρά ένα ακόμη επικοινωνιακό τέχνασμα (παιχνίδι) του Μαξίμου !!! Όλα για την «καρέκλα». !!! Μετά από μια «άθλια» διαχείριση της κρίσης έχουμε , δυστυχώς , μια ακόμα πιο «άθλια» προσπάθεια επικοινωνιακής συγκάλυψης και μετατόπισης ευθυνών.!!! Δυστυχώς για όλους μας η σημερινή κυβέρνηση τα προβλήματα των πολιτών και την όποια κρίση ,  την αντιμετωπίζει με έναν και μοναδικό τρόπο , τον επικοινωνιακό.!!!  Πόσο ακόμα θα τους ανεχόμαστε;;;

Μπορεί το κράτος του ΣΥΡΙΖΑ να μην λειτούργησε καλά στις πυρκαγιές . αλλά για τις μεταφορές των δολοφόνων της 17 Νοέμβρη δουλεύει άψογα!!!.

Μήπως  πρέπει να αναρωτηθούμε ;;;  Τελικά ….έχουμε μια ανίκανη ή μια επικίνδυνη κυβέρνηση;;; Ότι και αν ισχύει , πάντως , το αποτέλεσμα είναι το ίδιο και το αυτό και δυστυχώς καταστροφικό για την Πατρίδα μας!!! .

Αποτελεί πλέον μονόδρομο η προσφυγή στις κάλπες. Στις Δημοκρατίες δεν υπάρχουν αδιέξοδα !!! Ο Λαός  μπορεί και πρέπει να δώσει τη λύση το γρηγορότερο!!! .

Η λύση είναι μια και μοναδική. Να φύγει η πιο ανίκανη , η χειρότερη κυβέρνηση που είχε ποτέ η χώρα μας!!!».

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *