ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΕΙΨΗ ΑΞΟΝΙΚΟΥ ΤΟΜΟΓΡΑΦΟΥ ΣΤΟ ΝΗΣΙ

ΕΠΙΣΤΟΛΕΣ ΕΝΩΣΗΣ ΕΜΠΟΡΩΝ & ΕΜΠΟΡΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΓΙΑ ΕΠΙΛΥΣΗ ΤΟΥ ΘΕΜΑΤΟΣ

 

 

 

“Εν όψει της έναρξης της τουριστικής περιόδου, και δεδομένου ότι η Σαντορίνη υποδέχεται κάθε χρόνο μεγάλο όγκο επισκεπτών θεωρούμε ότι η απόφαση να κλείσει για γραφειοκρατικούς λόγους το πολυιατρείο Σαντορίνης θα δημιουργήσει σοβαρά προβλήματα στη διαχείριση του τουριστικού μας προϊόντος.

Θεωρούμε πως είναι απαραίτητο να γίνουν ΑΜΕΣΑ οι ενέργειες που απαιτούνται από τους αρμόδιους φορείς για να εξοπλιστεί και πάλι το νησί με αξονικό τομογράφο, καθώς χωρίς αυτή την υπηρεσία κάτοικοι και επισκέπτες νοιώθουν ανασφαλείς και σε ιδιαίτερες περιπτώσεις μπαίνουμε όλοι σε περιπέτειες.

Σε έναν από τους μεγαλύτερους τουριστικούς προορισμούς, με παροχή υπηρεσίας που απευθύνεται και στον πιο απαιτητικό πελάτη, δεν είναι δυνατόν να μην παρέχονται οι βασικές υπηρεσίες που αφορούν στην υγεία των μόνιμων κατοίκων του νησιού και των επισκεπτών του.

Ένωση Λεμβούχων Θήρας

 

 

“Με μεγάλη μας λύπη ενημερωθήκαμε πως έκλεισε το ιδιωτικό πολυιατρειο θήρας για καθαρά γραφειοκρατικούς λογούς, στερώντας τον μοναδικοί αξονικό τομογράφο του νησιού. Με αποτέλεσμα , να αναγκάζονται οι επαγγελματίες και οι κάτοικοι αυτού του νησιού για μια απλή αξονική τομογραφία να ταξιδεύουν σε Αθήνα και Κρήτη ξοδεύοντας παραπάνω χρήματα και χρόνο που είναι πολύτιμα στις ημέρες που διανύουμε. Και σε άλλες περιπτώσεις, υποχρεωμένοι οι ιατροί να χειρουργούν στα τυφλά, άκρως επείγοντα περιστατικά με μεγάλο κίνδυνο για την ζωή των ασθενών. Μέχρι να τοποθετηθεί αξονικός τομογράφος στελεχωμένος με το κατάλληλο ιατρικό προσωπικό στο νοσοκομείο μας. Ενόψει της τουριστικής περιόδου παρακαλούμε όλους τους αρμοδίους να βρουν μια λύση. Το ζήτημα της προάσπισης της Υγείας που έχει προκύψει πρέπει να διευθετηθεί άμεσα για να αποφευχθεί η ταλαιπωρία και ο κίνδυνος των κατοίκων και των επισκεπτών της Σαντορίνης”.

Εμποροεπαγγελματικός Σύλλογος Σαντορίνης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *