ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΜΕΙΝΕΤΕ ΘΗΡΙΑ ΑΝ-ΕΝΗΜΕΡΑ-Η ΣΥΝΤΡΟΦΟΣ ΤΟΥ ΝΕΪΜΑΡ ΣΤΗ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΗΣ ΜΑΛΛΟΝ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΥΡΙΟΣ

 

 

 

Η Santonews, είναι ενήμερη. Μπορεί λιμάνι να μην έχουμε. Οδικό δίκτυο να μην έχουμε. αλλά…έχουμε άλλα.

 

 

“Ο Βραζιλιάνος ποδοσφαιριστής Νεϊμάρ ήταν γνωστό πως έχει δεσμό με την Ναταλία Μπάρουλιχ, αλλά τώρα δημοσιεύσαν και την πρώτη τους φωτογραφία μαζί. Στη Σαντορίνη ήταν το μοντέλο.

Η σχέση μεταξύ του Neymar Jr. και της Natalia Barulich ήταν ήδη κάτι περισσότερο από ένα γεγονός, αλλά δεν είχαν βάλει κοινή φωτογραφία. Το μοντέλο δημοσίευσε σε ένα από τα κοινωνικά του δίκτυα μια εικόνα με τον επιθετικό της Παρί Σεν Ζερμέν”.

Η νέα κοπέλα του Νεϊμάρ, Ναταλία Μπάρουλιχ
© ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ : INSTAGRAM / NATALIA

πηγή: https://sputniknews.gr/podosfairo/202009248342457-I-nea-syntrofos-tou-neimar-emfanistike-topless-sti-santorini—fotografies/

Ο νέος έρωτας του Βραζιλιάνου άσου είναι 27 ετών και γεννήθηκε στις Ηνωμένες Πολιτείες με τον πατέρα της να είναι από την Κροατία και η μητέρα της από την Κούβα.

Μάλιστα, ήταν σύντροφος του Κολομβιανού τραγουδιστή Μαλούμα. Η Κουβανοκροάτισσα δηλώνει μοντέλο, ηθοποιός, τραγουδίστρια, χορεύτρια και DJ και πρόσφατα βρέθηκε στη Σαντορίνη κάνοντας μια σέξι φωτογράφιση.

https://sputniknews.gr/podosfairo/202009248342457-I-nea-syntrofos-tou-neimar-emfanistike-topless-sti-santorini—fotografies/

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *