ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΤΡΑΠΕΖΑ ΑΙΜΑΤΟΣ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗΣ

ΜΙΑ ΑΚΟΜΑ ΖΩΗ ΣΩΘΗΚΕ

 

 

 

“Ευχαριστώ πολύ πολύ όλους τους αιμοδότες
Έπρεπε να βρεθώ στην δύσκολη κατάσταση με την μητέρα μου για να καταλάβω πόσο χρήσιμο είναι να είναι κανείς αιμοδότης. Κατάγομαι από την Αλβανία και ζω εδώ και δώδεκα χρόνια στον Καρτεραδο Σαντορίνης. Έβλεπα τις ταμπέλες με τα συνθήματα της αιμοδοσίας σε πολλά σημεία του νησιού και μάλιστα στην διασταύρωση του Καρτεραδου την ταμπέλα με το κοριτσάκι και έλεγα και γω να κάνω το βήμα να πάω να δώσω αίμα αλλά δυστυχώς πάντα το άφηνα για την άλλη φορά.
Ο καιρός όμως έχει γυρίσματα .

 

Μέσα στην καρδιά του καλοκαιριού αρρώστησε η μητέρα μου, ανεβήκαμε Αθήνα και έπρεπε να χειρουργηθεί. Ο γιατρός ζήτησε επειγόντως τρείς μονάδες αίμα για το χειρουργείο. Έχασα το χαλί κάτω από τα πόδια μου. Τι να κάνω, που να απευθυνθώ?? Επικοινώνησα με μια συμπατριώτισσά μου που ξέρω ότι αυτή αιμοδοτει στη Μεσαριά και μου δίνει το τηλέφωνο της κοπέλας που την ειδοποιεί κάθε φορά που γίνεται η αιμοδοσία. Πολύ πρόθυμα δέχτηκε να μας εξυπηρετήσει και μάλιστα τόσο γρήγορα που δεν το πίστευα.

 

Επειδή της είπα ότι ήθελα να δώσω αίμα μου πρότεινε να πάω εάν μπορούσα σε ένα από τα δύο νοσοκομεία που εξυπηρετούν την Τράπεζα Αίματος Σαντορίνης και έτσι έκανα. Αιμοδότησα στο νοσοκομείο του Ερυθρού Σταυρού και έγινα και γω μέλος της Τράπεζας Αίματος Σαντορίνης. Ορκίστηκα ότι δεν θα απουσιάζω πλέον από καμία αιμοδοσία που θα γίνεται στο νησί. Μόνο όταν βρεθεί κανείς στη θέση που βρέθηκα,μπορεί να καταλάβει αλήθεια την αξία της αιμοδοσίας.

 

Και για αυτό το λόγο ευχαριστώ πολύ πολύ όλους τους αιμοδότες που με το αίμα τους προσφέρουν ζωή στους ανθρώπους που βρίσκονται σε δύσκολη κατάσταση. Μπράβο τους , μπράβο τους.
Στέλνω τα ευχαριστώ μου σε όλους τούς αιμοδότες.
Fachi Mirella”.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *