Ευχαριστήριο Λεονταρίτη για την εκλογή του στο Δ.Σ της ΕΝΠΕ

 

 

 

«Η εμπιστοσύνη που επέδειξαν προς το πρόσωπό μου οι Περιφερειάρχες, Αντιπεριφερειάρχες και Περιφερειακοί Σύμβουλοι που αποτελούν το εκλεκτορικό σώμα της Γενικής Συνέλευσης της Ένωσης Περιφερειών Ελλάδος (ΕΝΠΕ), εκλέγοντάς με στο Διοικητικό Συμβούλιο, αποτελεί ιδιαίτερη τιμή.

Αυτή η ατομική διάκριση είναι προϊόν του συνολικού έργου που έχουν παράξει οι συνάδελφοι Περιφερειακοί Σύμβουλοι και πρωτίστως ο Περιφερειάρχης Νοτίου Αιγαίου, Γιώργος Χατζημάρκος.

Είναι απόρροια του γεγονότος ότι η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου έχει καταξιωθεί πανελλαδικά στη συνείδηση όλων των συναδέλφων της Αυτοδιοίκησης μέσα από το έργο της, μέσα από τις πρωτιές που έχει κατακτήσει στην πιο δύσκολη περιοχή της Ελλάδας.

Η ανάληψη των καθηκόντων Αντιπροέδρου από τον Γιώργο Χατζημάρκο, η δική μου παρουσία στο Διοικητικό Συμβούλιο, καθώς και η παρουσία στο Εποπτικό Συμβούλιο της Ένωσης Περιφερειών (ΕΝΠΕ) του καλού συναδέλφου, Αντιπεριφερειάρχη Πρωτογενούς Τομέα, Φιλήμονα Ζαννετίδη, ενισχύουν το πολιτικό κύρος της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου και μας δίνουν τη δυνατότητα να δυναμώσουμε τις διεκδικήσεις μας, αλλά και να εργαστούμε σκληρά για να συμβάλουμε στην απαραίτητη μετεξέλιξη του Β’ βαθμού Αυτοδιοίκησης.

Με την πεποίθηση ότι το νέο Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης Περιφερειών Ελλάδος (ΕΝΠΕ) θα έχει μια εποικοδομητική θητεία, δεσμεύομαι να εργαστώ για την επίτευξη αυτού με όλες μου τις δυνάμεις.»

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *